Kunnen wij u helpen?

Word jij onze nieuwe Projectontwikkelaar Nieuwbouw?

Ben jij een échte projectontwikkelaar? Een verbinder die overal kansen ziet en graag zijn steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van sociale huurwoningen in de Meierij? Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwikkelen van nieuwe duurzame concepten?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Woonstichting JOOST zoekt een enthousiaste en ervaren Projectontwikkelaar Nieuwbouw voor 32 – 36 uur per week. Een daadkrachtige en overtuigende collega die projecten van de grond weet te krijgen.

Hoe je dag eruit kan zien

(volgens onze huidige projectontwikkelaar Niels)

Na een praatje met je collega’s, start je op en check je kort je e-mail. Daarna ga je in overleg met een ontwikkelende aannemer om toelichting te krijgen over hun nieuwe woonconcept. Aansluitend zit je samen met de projectadministrateur om de financiële voortgang van je projecten te bespreken. Voordat je gezellig met je collega’s gaat lunchen, stem je nog even wat zaken af met de projectleider van de gemeente.

Na de lunchpauze spreek je een tweetal projecten door met de Projectleider Nieuwbouw die op korte termijn de projecten van je overneemt. Daarna heb je tijd om je mail bij te werken. Van de architect heb je de tekeningen ontvangen van een zeer duurzaam appartementencomplex dat we gaan bouwen. Deze beoordeel je. Je sluit af en stapt met een goed gevoel op je e-bike en rijdt naar huis. Dankzij jou zijn we weer een stap dichterbij de ontwikkeling van nieuwe, duurzame woningen voor woningzoekenden in de Meierij.

Dit is wat je doet

Door jouw inzet komen nieuwbouwprojecten van de grond. Je bent verantwoordelijk vanaf initiatieffase tot definitief ontwerp. Je spot kansen en voert haalbaarheidsonderzoek uit. Ook spar je met de projectleider over de voor- en nadelen van bepaalde bouwsystematiek in de uitvoering en denk je mee over onze portefeuillestrategie.

Dit ben jij

 Door jouw ervaring ben je iedereen altijd een stap voor. Hierdoor verlopen projecten voorspoedig.

  • Je bent enthousiast en communiceert helder, op verschillende niveaus.
  • Je werkt zelfstandig maar weet je collega’s te vinden wanneer overleg nodig is.
  • Je bent een échte bruggenbouwer. Niet letterlijk natuurlijk, maar mensen verbinden kun jij als geen ander.
  • Duurzaamheid is je tweede natuur.
  • Je voelt je, net als ons, thuis in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.
  • Je hebt affiniteit met de sociale woningbouw.

Jij heb in ieder geval een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur bouwkunde) en enkele jaren werkervaring als projectontwikkelaar bij een woningcorporatie, commerciële ontwikkelaar of ontwikkelende aannemer.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal K. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. In eerste instantie krijg je een jaarcontract met uitzicht op vast.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de verbinder die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk 16 september je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl onder vermelding van Projectontwikkelaar.

Planning

  • In de week van 16 september 2019: Speeddate met de 3 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk vrijdag 13 september een uitnodiging.
  • In de week van 23 september 2019: Gesprekken met 2 best passende kandidaten (nadere kennismaking).
  • Uiterlijk 27 september 2019: Arbeidsvoorwaardengesprek.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Joost Huijbregts, Manager Vastgoed & Projectontwikkeling via 088 – 008 1400.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen