Nieuwbouw De Kleine Aarde

Leven in een groene omgeving én voorzien van alle gemakken? Woonstichting JOOST maakt dit mogelijk op De Kleine Aarde in Boxtel. Niet alleen voor pioniers, maar voor iedereen die comfortabel wil wonen in een huis met de allernieuwste technieken. En een lage energierekening.

Het complex, met de toepasselijke naam NATUURLIJK, biedt ruimte voor 22 sociale huurwoningen waarin samenwonen met elkaar én de natuur centraal staan. Een complex voor iedereen die de buren niet alleen snel in het voorbijgaan gedag wil zeggen, maar samen wil ontdekken hoe het leven er in de toekomst uitziet.

Meer weten over dit project? Ga naar de website en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Een frisse nieuwe start van De Kleine Aarde

Om De Kleine Aarde nieuw leven in te blazen, heeft een groep bedrijven en instelling begin 2016 een plan gemaakt. Woonstichting JOOST is een van de partijen in dit Collectief. Lees hier verder.

Comfortabel en duurzaam wonen op De Kleine Aarde

Ongeveer drie maanden voordat de woningen worden opgeleverd, worden deze aangeboden op WoonService Regionaal (met link naar website WoonService). Om te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Bent u dit nog niet? Doe dit dan alvast nu. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe groter uw kans op een woning is.

Wijk In Goede Aarde
Waar gelegen? Het Klaverblad
Aantal woningen 22
Oplevering Nog niet bekend