Kunnen wij u helpen?

Groot onderhoud appartementen Kloosterhof Liempde

We gaan de appartementen in Kloosterhof in Liempde vernieuwen. Het gaat om 12 appartementen. De huidige appartementen zijn klein en ook moeilijk te verhuren. En er wonen verschillende doelgroepen door elkaar. In de nieuwe plannen zijn 8 appartementen gepland in plaats van de huidige 12. De appartementen worden namelijk groter. Ook worden de appartementen specifiek voor senioren. Bij de uitwerking van de plannen betrekken we nadrukkelijk de nog wonende én toekomstige bewoners.

Ook de 11 woningen aan het Kloosterhof gaan we aanpakken via groot onderhoud. De veiligheid wordt aangepakt en de woningen worden technisch weer op orde gebracht en energetisch verbeterd. Ook de gang die tussen het dienstencentrum en de woningen ligt wordt aangepakt. We ervoor zorgen dat de energierekening van alle bewoners lager wordt.

Het jaar 2019 gebruiken we om beide projecten goed voor te bereiden. In 2020 gaan we pas echt van start.

In goed overleg en met inbreng van de huidige 4 bewoners van de appartementen is een Sociaal Plan gemaakt. In dit plan zijn onder andere afspraken gemaakt over de wettelijke verhuis- en herinrichtingskostenvergoeding en voorrang bij verhuizing naar een andere woning.

WijkLiempde
Projectleider Judith van Mil
Aantal woningen8
Opleveringmedio 2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen