Kunnen wij u helpen?

Groot onderhoud appartementen Kloosterhof Liempde

We gaan de appartementen in Kloosterhof in Liempde vernieuwen. Het gaat om 12 appartementen. De huidige appartementen zijn klein en ook moeilijk te verhuren. De appartementen waren oorspronkelijk bedoeld voor senioren, inmiddels wonen er verschillende doelgroepen door elkaar. Het jaar 2019 en begin 2020 gebruiken we om het project goed voor te bereiden. In 2020 gaan we pas echt van start.

In goed overleg en met inbreng van 4 van de huidige bewoners van de appartementen is een Sociaal Plan gemaakt. In dit plan zijn onder andere afspraken gemaakt over de wettelijke verhuis- en herinrichtingskostenvergoeding en voorrang bij verhuizing naar een andere woning.

Alle oorspronkelijke bewoners zijn verhuisd naar een andere woning. Het is zonde om de woningen leeg te laten staan. Daarom verhuren we tot 1 februari 2020 de woningen tijdelijk met een huurcontract op basis van de Leegstandswet. In deze wet staan de spelregels vastgelegd voor tijdelijke verhuur.

 

WijkLiempde
Projectleider Judith van Mil
Aantal woningen8
Opleveringmedio 2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen