Kunnen wij u helpen?

Groot Onderhoud Gildenhof e.o.

In 2018 en 2019 krijgen de 113 eengezinswoningen aan Gildenhof, Selissenwal, Sint Barbarastraat, St. Catharinastraat, St. Jorisstraat, St. Sebastiaanstraat en Vaandelstraat een onderhoudsbeurt. Een speciale Facebookpagina vertelt de voortgang.

We voeren technisch noodzakelijk onderhoud uit. Dit is voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners.We verbeteren het energielabel van de woningen tot label B (indien mogelijk).We maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen). Kiezen bewoners voor zonnepanelen? Dan besparen ze op hun woonlasten.

In september 2018 is aannemer Hendriks Coppelmans gestart met de laatste 62 woningen in dit groot onderhoudsproject. Deze werkzaamheden liepen eerder vertraging op na het faillissement van Moonen. De werkzaamheden beginnen in de St. Sebastiaanstraat. Daarna volgen de woningen in Selissenwal 20-40, St. Barbarastraat, St. Catharinastraat en Vaandelstraat. In totaal zijn straks 113 woningen opgeknapt. Voornamelijk aan de buitenzijde van de woning. Wanneer keukens, badkamers en/of toiletten meer dan 25 jaar oud zijn en in slechte staat, vervangen we die op verzoek van bewoners. We verbeteren het energielabel van de woningen tot label B (indien mogelijk).We maken de woningen veiliger door nieuwe sloten en rookmelders aan te brengen (PolitieKeurmerk Veilig Wonen). Bewoners kunnen ook kiezen voor zonnepanelen.

WijkSelissenwal
Projectleider Anita Busio
Projectopzichter Marco Verbeek
Projectconsulent Krien van Splunder
Aantal woningen113
Opleveringmedio 2019
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen