Kunnen wij u helpen?

Groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat

We bereiden het groot onderhoud voor aan de 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in St. Willibrordstraat en Keizerstraat. Deze woningen zijn in 1957 gebouwd.

Voordat we gaan starten, willen we uiteraard graag weten van onze bewoners van hun woning vinden. Omdat zij er wonen, weten ze dat natuurlijk het beste. In januari 2018 organiseerden wij een oriëntatiesessie voor bewoners die wij samen met aannemer Hendriks Coppelmans organiseerden. Deze avond kregen wij veel input van bewoners over hun ideeën en wensen om de woningen aan te pakken. Wat vinden zij goed aan hun woning? En wat kunnen we verbeteren? Bewoners waren erg te spreken over deze aanpak. Wij zijn met deze input aan de slag gegaan om onze plannen verder uit te werken.

Vanaf augustus 2019 gaan we met de werkzaamheden van start. Dit doen we met Bouwbedrijf Hendriks Coppelmans. Op de lijst ‘uit te voeren werkzaamheden’: aanbrengen van isolerende maatregelen zoals HR++ glas en spouwmuurisolatie, herstel van gevels, vervangen van voor- en achterdeuren, controle en aanpassen van installaties. Optioneel pakken we ook keukens, badkamers en toiletten aan. Bewoners die zonnepanelen willen, kunnen dat hier eveneens kenbaar maken.

Lees ook het nieuwsartikel: Start voorbereiding groot onderhoud Willibrordstraat en Keizerstraat 

 

WijkSelissen
Projectleider Anita Busio
Projectopzichter Frank van Driel
Projectconsulent Krien van Splunder
Aantal woningen70
Oplevering2019/2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen