Kunnen wij u helpen?

Groot onderhoud woningen Berkengaard, Hazelaarsgaard en Lijsterbesgaard

We voeren in 2019 groot onderhoud uit bij 30 duplexwoningen in de Berkengaard en Lijsterbesgaard. Het gaat om een binnen- en buitenrenovatie die we in een bouwteam met Knaapen Groep realiseren.

Ter voorbereiding hebben we alle bewoners gevraagd naar hun ervaringen over hun woning en woonomgeving.  We zijn erg blij met de vele reacties. Uit de gesprekken met bewoners blijkt dat er interesse bestaat om mee te denken over de uitvoering van het groot onderhoudsplan. Wij vinden dit erg fijn. De mening van bewoners, wensen en ideeën over de invulling van het groot onderhoud vinden wij belangrijk voor een goede start en uitvoering.

Bewoners geven het wonen in onze Gaarden het cijfer 7. Een goede basis om met hen het gesprek aan te gaan over het toekomstig onderhoud. We zijn erg blij dat verschillende bewoners bereid zijn om mee te denken over de uitwerking van de onderhoudsplannen. Lees meer over de resultaten van deze gesprekken.

We gaan de woningen schilderen, de galerijafwerking en schermen vervangen en de woningen isoleren tot label A. Keukens, badkamers en toiletten vernieuwen we als dat technisch noodzakelijk is en als de bewoner dit wil. Het is de bedoeling dat we de levensduur van deze woningen weer met 25 jaar verlengen.

WijkOost
Projectleider Anita Busio
Aantal woningen30
Opleveringjan 2020
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen