Nieuwbouw Heem van Selis

In samenwerking met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling en bouwbedrijf van Peer bouwen wij 70 sociale huurwoningen in Heem van Selis. Een nieuwe, gemêleerde woonwijk aan de noordrand van Boxtel, tussen de Bosscheweg, de A2 en de Dommel.

In deze nieuwe woonwijk worden 465 woningen gerealiseerd. Er wordt ook gedacht aan mensen met een smallere beurs. In het plan is ruimte voor sociale koop en sociale huur. Woonstichting JOOST is gevraagd om 70 woningen te kopen en te verhuren in het sociale segment. Een mooie uitbreiding op het woningaanbod in Boxtel, die wij graag aan onze portefeuille toevoegen.

Als eerste wordt een appartementencomplex met 24 appartementen gebouwd. Zie de afbeelding hierboven voor het ontwerp. En de foto van fotograaf Albert Stolwijk voor de vordering van de bouw die begin 2021 is gestart. De appartementen hebben allemaal 2 slaapkamers en zijn tussen de 60 en 70m2 groot. Elk appartement heeft een eigen berging op het terrein bij de parkeerplaatsen.

De nieuwe bewoners van de appartementen krijgen naar verwachting begin 2022 de sleutel.  Later in het plan worden er ook 46 eengezinswoningen gerealiseerd.

Voor meer informatie over de koopwoningen in dit plan, klik hier.

Interesse?

Ongeveer 3 tot 6 maanden voordat de woningen worden opgeleverd, worden deze aangeboden op WoonService Regionaal. Om te kunnen reageren dient u ingeschreven te staan als woningzoekende bij WoonService Regionaal. Bent u dit nog niet? Doe dit dan alvast nu. Hoe langer u ingeschreven staat, hoe groter uw kans op een woning is.

Wijk Heem van Selis
Waar gelegen? Boxtel
Projectleider Niels Vader
Aantal woningen 70
Oplevering Begin 2022