Kunnen wij u helpen?

Nieuwbouw Seringenstraat Rosmalen

Voormalige basisschool maakt plaats voor 38 woonzorg appartementen

Sinds de verhuizing van basisschool ‘t Ven, staat het voormalige schoolgebouw op de Seringenstraat in Rosmalen leeg. Deze locatie, eigendom van de gemeente ’s-Hertogenbosch, krijgt een nieuwe bestemming. Samen met de gemeente, Annenborch en KdV Architecten hebben we de eerste schetsen gemaakt voor 38 woonzorg appartementen.

Zelfstandig wonen gecombineerd met thuiszorg

Het bijzondere aan deze 38 appartementen is dat zelfstandig wonen wordt gecombineerd met thuiszorg. Het complex wordt dus geen dependance van Annenborch maar biedt wel mogelijkheden op zorgvlak. Hierdoor zijn de appartementen uitermate geschikt voor mensen die het thuis niet meer alleen redden, maar de verbinding met de buurt niet willen verliezen.

Het complex

Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen. De appartementen hebben twee slaapkamers en zijn circa 61m2 groot. Er komt ook een gemeenschappelijke woonkamer in het complex die multifunctioneel  te gebruiken is. Op het terrein worden 30 parkeerplaatsen gerealiseerd. Daarnaast komen er 15 extra parkeerplaatsen aan de Kamperfoelistraat. Om het groene karakter van de wijk te behouden, blijven zo veel mogelijk bomen staan. Naar verwachting neemt de bestemmingsplanprocedure een groot deel van 2020 in beslag. Zomer 2021 verwachten we te kunnen starten met de bouw.

Bekijk hier de gevelaanzichten

Bekijk hier de situatieschets

Online omwonendenavond Seringenstraat een succes

Toekomstige appartementen Seringenstraat worden verwarmd met ijs

Wijk't Ven
Waar gelegen?Rosmalen
Projectleider Niels Vader
Aantal woningen38
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen