Kunnen wij u helpen?

Nieuwbouw Seringenstraat Rosmalen

Voormalige basisschool maakt plaats voor circa 40 woonzorg appartementen

Sinds de verhuizing van basisschool ‘t Ven, staat het voormalige schoolgebouw op de Seringenstraat in Rosmalen leeg. Deze locatie, eigendom van de gemeente ’s-Hertogenbosch, krijgt een nieuwe bestemming. Samen met de gemeente, Annenborch en KdV Architecten hebben we de eerste schetsen gemaakt voor 40 woonzorg appartementen.

Zelfstandig wonen gecombineerd met thuiszorg

Het bijzondere aan deze 40 appartementen is dat zelfstandig wonen wordt gecombineerd met thuiszorg. Het complex wordt dus geen dependance van Annenborch maar biedt wel mogelijkheden op zorgvlak. Hierdoor zijn de appartementen uitermate geschikt voor mensen die het thuis niet meer alleen redden, maar de verbinding met de buurt niet willen verliezen.

Het complex

Het appartementencomplex bestaat uit drie woonlagen. Er liggen plannen voor twee type appartementen van circa 55m2 en 65m2 groot, beide met twee slaapkamers. In het huidige ontwerp is ook een gemeenschappelijke woonkamer ingetekend die multifunctioneel  te gebruiken is. Op het terrein worden voldoende parkeerplaatsen gerealiseerd, passend bij een woonzorg complex. Om het groene karakter van de wijk te behouden, blijven zo veel mogelijk bomen staan. Naar verwachting neemt de bestemmingsplanprocedure een groot deel van 2020 in beslag, waarna we direct starten met de bouw.

Wijk't Ven
Waar gelegen?Rosmalen
Projectleider Niels Vader
Aantal woningen40
Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen