Kunnen wij u helpen?

Energetische versnelling 2019

Wij willen onze woningen duurzamer en energiezuiniger maken. Zonnepanelen en isolatie zorgen namelijk voor betere woningen met een lagere energierekening. Het tempo waarin we deze werkzaamheden gaan uitvoeren, gaan we versnellen. Tot 2020 isoleren we 600 extra woningen.

Tempo verhogen
Tot nu toe was ons beleid om bij regulier onderhoud ook meteen te zorgen voor veel betere isolatie. Dan hoeven wij u als huurder niet twee keer lastig te vallen met werkzaamheden. Maar vorig jaar bleek dat de verduurzaming van onze woningen op deze manier te langzaam gaat.

Een flinke klus
Zoals u weet, verdwijnt het Groningse gas. En landelijk spraken we af dat corporatiewoningen in 2020 gemiddeld energielabel B moeten hebben. Om dit te bereiken, schakelden we het bedrijf Atriensis uit Eindhoven in. Zij ondersteunen veel woningcorporaties op het gebied van energie en duurzaamheid. Zij helpen ons bij het inplannen en uitvoeren van alle werkzaamheden. Een flinke klus. Tot 2020 gaat het namelijk om 600 extra woningen in Boxtel en Liempde.

We gaan onze woningen versneld verduurzamen

 

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen