terug naar overzicht

Speciaal voor senioren: Maatwerk in Wonen

Woensdag 4 april 2018 Speciaal voor senioren: Maatwerk in Wonen

Woont u nu in een eengezinswoning en wilt u de stap maken naar een gelijkvloers appartement? Dan is Maatwerk in Wonen wellicht iets voor u!

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen, met wat extra hulp. Is dat mogelijk in uw woning? Of wilt u liever verhuizen naar een gelijkvloerse woning in een gezellig woongebouw met andere senioren? Het is verstandig om daar nu al over na te denken.

Maatwerk in Wonen
Speciaal voor 55-plussers die nu een eengezinswoning huren en de stap naar een appartement willen maken heeft woonstichting JOOST: Maatwerk in Wonen. Wat oudere huurders vaak tegenhoudt, is de stijging in huur. Woonstichting JOOST biedt u de kans om te verhuizen naar een appartement, eventueel met een huurkorting. Ook kunt u voorrang krijgen wanneer u verhuist naar een appartement in één van onze woongebouwen die geschikt zijn voor senioren.

Verhuisservice
Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Dus wellicht dat u opziet tegen de verhuizing. De Verhuisregisseur kan u dan helpen. Zij kan vele zaken uit handen nemen. Denk hierbij aan het doorgeven van adreswijzigingen. Maar ook aan het daadwerkelijk organiseren van de verhuizing. En indien nodig leveren zij nog meer diensten op maat. U hoeft zich dan nergens meer zorgen over te maken.

De Verhuisregisseur: verhuizen zonder zorgen
Erwin en Shirley Lourens verhuisden onlangs via de service Maatwerk in Wonen van een huurwoning in de Albinonistraat naar een huurappartement in Princenlant. Een bewuste keuze van het echtpaar. Maar ook een hele stap. De verhuisservice hielp enorm. Ons oude huis werd te groot Inmiddels wonen ze er ruim een half jaar. “Het is een fijn appartement. Vanaf de eerste nacht slaap ik hier heerlijk”, vertelt Shirley. Haar man knikt: “We voelden ons hier meteen goed en op ons gemak. Natuurlijk moesten we even wennen aan het idee. We hebben toch 26 jaar fijn gewoond in de Albinonistraat. Maar de trappen werden een hindernis en het huis werd te groot.” Zijn echtgenote vult aan: “Princenlant zat al een tijdje in ons hoofd. Het is fijn om hier nu te kunnen wonen. En dat de verhuizing zo soepel ging, maakt het extra fijn. Een professionele verhuisregisseur regelde alles van a tot z. De verhuizing zelf duurde maar één dag. En alles stond meteen op zijn plaats.”

Ook plannen om te verhuizen?
Neem dan contact op met één van onze seniorenconsulenten via 088 0081400.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Marie schreef

    Ik geloof ook dat het belangrijk is om maatwerk woning voor senioren aan te bieden. Gelukkig zie je steeds vaker bungalows die naar wens uitgerust zijn. Ik ga dit artikel in ieder geval doorsturen naar mijn tante die hier ook vragen over had. https://www.finhome.nl/levensloop–modulaire-cube-woningen