terug naar overzicht

Speciale actie voor onze huurders: gratis kaarten voor voorstelling Podium Boxtel

Woensdag 5 september 2018 Speciale actie voor onze huurders: gratis kaarten voor voorstelling Podium Boxtel

Speciaal voor onze huurders hebben wij een actie met Stichting Woongewoon. Deze stichting is ontstaan uit een initiatief van een groep ouders, die op zoek is naar een kleinschalige woongemeenschap voor hun jongvolwassen kinderen met een verstandelijke beperking. Samen met hen zijn we een plan voor een kleinschalige woongemeenschap aan het ontwikkelen in de Pastorie van de Heilig Hartparochie aan de Baroniestraat in Boxtel.

Bijzondere voorstelling in Podium Boxtel op vrijdag 21 september om 20.15 uur
In samenwerking met Podium Boxtel organiseert Woongewoon een voorstelling waarvan een belangrijk deel van de opbrengst ten goede komt aan de stichting. Het gaat om een voorstelling van Anne-Mieke Ruyten op vrijdag 21 september om 20.15 uur met de titel Oevers. Zij speelde vorig jaar nog in de voorstelling Drs Down! van Ivo Niehe. Met de voorstelling ‘Oevers’ brengt ze in Boxtel mooie liedjes van Stef Bos, Boudewijn de Groot en anderen ten gehore.  Lees hier meer over deze voorstelling.

Speciale actie voor onze huurders
Speciaal voor onze huurders hebben wij wij 5 x 2 kaarten verloot, inclusief een drankje na afloop van de voorstelling. De winnaars zijn: Peter en Jacqueline Boleij, R. Van straten, Marlieke van Esch en Thea van den Wildenberg-Kerssemakers, namens de Witte Zusters in Boxtel. Allemaal van harte!

Plannen in de Pastorie
In de Pastorie wil de stichting zeven appartementen realiseren waarin hun kinderen met een beperking willen gaan wonen. Hier moet elk kind een eigen stekje met een appartement krijgen, met daarnaast een gezamenlijke woonruimte voor alle sociale dingen én om samen te eten. De eerste tekeningen zijn gemaakt. Bouwbedrijf Hazenberg is op basis van deze tekeningen nu een eerste begroting aan het opstellen. Als het project voortvarend verder gaat, kunnen de kinderen mogelijk al in 2019 in de Pastorie gaan wonen.

Lees hier meer over Stichting Woongewoon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties