terug naar overzicht

Speciale dubbeldikke jubileumuitgave van JOSEPH

Maandag 1 april 2019

 

Deze week ontvangen al onze huurders een nieuwe uitgave van ons huurdersmagazine JOSEPH. Dit keer een dubbeldikke uitgave, vanwege ons 100-jarig jubileum!

Terugblik op 100 jaar St. Joseph
We blikken terug op 100 jaar wonen en bouwen. Met onder andere een mooi uitklapbare tijdlijn die ook online te bekijken is. En met heel veel verhalen en interviews met 100-jarige huurders, vele vrijwilligers die we een warm hart toedragen en huurders die ook al heel lang bij St. Joseph huren. Het is echt een bewaarnummer geworden.

Wij trakteren op appeltaart
In het magazine ook een voucher voor een ambachtelijke appeltaart. Onze huurders kunnen deze op vrijdag 12 en zaterdag 13 april inleveren in één van de winkels van bakkerij De Leijer. Of vrijdagochtend 12 april op de weekmarkt in Boxtel. Daar staan we dan met een speciale St. Joseph-kraam met koffie en heel veel taart!

Activiteiten in de Spiegeltent
In het magazine ook een overzicht van activiteiten die wij op 12 juni en 22 juni gaan organiseren in de Spiegeltent in Stapelen. Er komt een interactieve theatervoorstelling voor huurders, bewonerscommissies en vrijwilligers,  een pubquiz door de Boxtelse quizmasters van The Brain met als thema 100 jaar St. Joseph en voor alle kinderen op de basisscholen workshops hip hop, breakdance en percussie georganiseerd door Buurtsport Boxtel en CultuurBox.

Laatste uitgave JOSEPH
Het is voor het laatst dat dit magazine met de naam JOSEPH bij alle huurders op de deurmat valt. Want wij gaan per 1 juli fuseren met Kleine Meierij in Rosmalen. We nemen dan afscheid van onze naam en van dit magazine. Maar er komt uiteraard iets moois voor terug!

Ik wens u heel veel leesplezier!

Bekijk hier het magazine online via Issuu.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties