terug naar overzicht

St. Joseph heet nieuwe huurders Elisabethsdael welkom

Maandag 23 oktober 2017 St. Joseph heet nieuwe huurders Elisabethsdael welkom

Op 1 november nemen wij Elisabethsdael over van Zorggroep Elde. Vanaf die datum krijgen de bewoners van deze appartementen dus een nieuwe verhuurder. Reden voor ons om deze mensen deze week een persoonlijk huisbezoek te brengen. Niet alleen met zakelijke informatie, maar ook met bloemen, iets lekkers en een persoonlijk kaartje!

Residenthuis Elisabethsdael bestaat uit 26 appartementen voor één en twee personen verspreid over drie verdiepingen. De appartementen van ruim 60 m² hebben een zitkamer met open keuken, een slaapkamer, een aparte badkamer en toilet en een eigen balkon.

Ruimte voor ontmoeting
Voor de huidige bewoners van Elisabethsdael verandert er voorlopig niets. Er blijft ruimte voor ontmoeting beneden. Wij vinden het belangrijk, zeker in gebouwen waar veel ouderen wonen, dat deze functie blijft bestaan voor activiteiten en bijeenkomsten. Bewoners kunnen dus gewoon van deze ruimte gebruik blijven maken. Ook de kapper en de winkel blijven voorlopig gewoon open.

De restaurantfunctie blijft ook voorlopig zoals het nu is. Zorggroep Elde bekijkt wat de mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een maaltijdvoorziening aan te kunnen bieden wanneer het restaurant weg gaat. Omdat er op dit moment in de appartementen geen kookvoorziening aanwezig, brengen wij deze – als bewoners dat willen – alsnog aan. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Bij nieuwe verhuringen wordt vanzelfsprekend een kookvoorziening geplaatst.

We mochten dus vele nieuwe huurders welkom heten, waaronder Koos de Nijs. Al was hij voor ons niet helemaal een nieuwe huurder. Hij kreeg namelijk 60 jaar geleden al de sleutel van zijn nieuwe huurwoningen aan de St. Willibrordstraat. Enkele weken terug verhuisde hij naar een appartement in woongebouw Elisabethsdael. “Dit is mooi. Hier wil ik wonen!”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties