terug naar overzicht

Start groot onderhoud in de Gaarden

Maandag 18 maart 2019 Start groot onderhoud in de Gaarden

We gaan starten met het groot onderhoud bij 30 duplexwoningen in de Berkengaard en Lijsterbesgaard. Het gaat om een binnen- en buitenrenovatie die we in een bouwteam met Knaapen Groep realiseren.

Ervaringen van bewoners
In maart 2018 bezochten wij zoveel mogelijk bewoners van De Gaarden. Wij vroegen naar hun ervaringen over de woningen, het woongebouw en de woonomgeving. Met deze informatie maakten wij een plan voor het onderhoud in en aan de woningen.

Energiebesparende maatregelen
Van mei tot en met juli 2019 voeren we groot onderhoudswerkzaamheden en energiebesparende maatregelen uit aan de woongebouwen en woningen aan Berkengaard en Lijsterbesgaard. Omdat de woningen aan de Hazelaarsgaard onderdeel zijn van de Vereniging Van Eigenaren (VVE) moeten wij veel onderhoudsactiviteiten bespreken met de andere eigenaren in de VVE. Daarom stellen we het onderhoud van deze woningen een jaar uit.

Modelwoning
Tijdens een technisch huisbezoek vertellen we welke standaardwerkzaamheden we uitvoeren. En we bespreken of de bewoners voor een nieuwe keuken of badkamer in aanmerking komen. De woning aan Berkengaard 43 hebben we ingericht als modelwoning. Komen huurders voor een nieuwe keuken of badkamer in aanmerking? Dan kiezen ze hier hun tegels, handgrepen, kranen en frontjes. Wij staan klaar om te adviseren.
In de modelwoning houden we iedere donderdag van 13.00 tot 14.00 uur spreekuur. Daar staan we klaar om alle vragen te beantwoorden. Denk aan vragen als: Wanneer ben ik aan de beurt? Hoe lang gaat het duren? Ik heb een huisdier, hoe gaat dat dadelijk?

Opruimdag
We hebben ruimte nodig om te werken en sommige spullen moeten aan de kant. Een goede reden om eens goed op te ruimen. Daarom organiseren we in april een opruimdag. Voordat we beginnen met de werkzaamheden plaatsen we afvalcontainers. Hierin kunnen de spullen die niet meer nodig zijn.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Saskia van de Sande. U kunt haar op maandag, dinsdag en donderdag en vrijdagochtend bereiken op (0411) 659 100 of per e-mail: saskia.van.de.sande@sintjoseph.nl.

Groot onderhoud Berkengaard – Lijsterbesgaard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties