terug naar overzicht

Start huisbezoek woningen groot onderhoud Berlicum

Donderdag 9 juli 2020

Ook in deze bijzondere tijd werken we gewoon door. Alleen doen we dat wel anders. Afgelopen week zijn we gestart met de huisbezoeken bij 64 woningen verspreid over Berlicum. Samen met Jansen Huybregts en Wits gaan we deze woningen duurzamer en energiezuiniger maken.

Op de foto van links naar rechts: projectvoorbereider Bart van Diessen van Jansen Huybregts, onze projectopzichter Guus van den Heuvel en uitvoerder Sander Mollemans van Jansen Huybregts. Op de achtergrond onze projectconsulent Saskia van de Sande.

Huisbezoek op afstand

Om onze plannen definitief te maken, moeten we weten hoe de woningen er van binnen uitzien. Omdat ‘gewone’ huisbezoeken nu nog niet mogelijk zijn, bedachten we het huisbezoek op afstand. Dit bieden we bewoners op maat aan. Onze opzichter en de uitvoerder doen dan de technische opname in de woning, terwijl de bewoner samen met onze projectconsulent live mee kijkt op een scherm vanuit een rustwoning of onze JOOST Informatiestand. Deze locaties zijn coronaproof gemaakt. Veilig voor onze huurders en voor ons. We hebben met deze werkwijze afgelopen weken al ervaring opgedaan bij project Het Schild in Boxtel. Op die locatie gaan we 62 woningen opknappen.

Lees in een eerder verschenen artikel hoe wij bij andere projecten doorwerken in coronatijd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties