terug naar overzicht

Start verbouwing Van Coothhoeve

Dinsdag 28 augustus 2018 Start verbouwing Van Coothhoeve

In september worden wij officieel eigenaar van de Van Coothhoeve. Eind juli is de koopovereenkomst getekend met gemeente Boxtel. Het voorhuis wordt verbouwd tot sociale huurwoning voor de beheerder.

Gemeenschapshuis voor maatschappelijke bedrijven en organisaties  
Het achterhuis krijgt een functie als gemeenschapshuis voor bedrijven en maatschappelijke organisaties die een link hebben met het terrein. De verhuur van deze ruimtes wordt geregeld via een nog op te richten stichting. Belangstellenden voor één van deze ruimtes kunnen zich vooralsnog aanmelden via dekleineaarde@sintjoseph.nl.

Planning werkzaamheden
De verbouwing van het pand start komende maand. Dan wordt eerst het nog aanwezige asbest verwijderd. Het gebouw wordt uiterlijk begin 2019 opgeleverd.

Duurzaam wonen en leven
Op het terrein van De Kleine Aarde komt ook een duurzaam gebouw van twee lagen met 22 sociale huurappartementen van 49 en 60 vierkante meter. Voor huishoudens van verschillende leeftijden die duurzaam en comfortabel willen wonen. De verwachting is dat eind dit jaar het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning worden ingediend. We hopen medio 2020 de nieuwe bewoners te kunnen verwelkomen. Lees hier meer over dit bijzonder project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties