terug naar overzicht

Start verhuur woonzorgappartementen in Rosmalen

Maandag 1 augustus 2022 Start verhuur woonzorgappartementen in Rosmalen

Goed nieuws! Maandag 12 september gaan we de woonzorgappartementen aan de Seringenstraat/Raadhuisstraat in Rosmalen adverteren.

Kleiner en gelijkvloers gaan  wonen?

Wilt u kleiner en gelijkvloers gaan wonen? Toch zelfstandig, gecombineerd met thuiszorg? Dan zijn deze woonzorgappartementen écht iets voor u!
Het zijn 37 zeer energiezuinige appartementen met een grootte van circa 61 m2 en met twee slaapkamers. De gemiddelde huurprijs wordt ongeveer €633 per maand, exclusief servicekosten.

Ontmoetingsruimte voor bewoners en buurt

In het gebouw komt ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. Samen met onder andere Hevo gaan we hier allerlei activiteiten organiseren op het gebied van
bewegen en ontmoeten voor bewoners én voor buurtbewoners.

Wie kan reageren?

Iedereen vanaf 65 jaar met een jaarinkomen tot en met €40.765 (1-persoonshuishouden) of €45.000 (2-persoonshuishouden) én een (lichte) zorgvraag kan hier komen wonen. Deze zorgvraag kan bijvoorbeeld bestaan uit zorg van de wijkverpleging of dagbesteding. U toont deze aan met een zorgindicatie. Deze kunt u uploaden in uw account van WoonService. Heeft u nog geen zorgindicatie, maar komt u hier wel voor in aanmerking? Neem dan contact op met Annenborch via 073 851 96 00 of via zorgbemiddeling@annenborch.nl. Zij kunnen dit voor u regelen.

Hoe kunt u reageren?

De toewijzing gaat via WoonService Regionaal. Zorg dus voor een actuele inschrijving! Ga hiervoor naar www.woonserviceregionaal.nl. Vanaf 12 september worden de eerste advertenties geplaatst. We adverteren niet alle woningen tegelijk. We starten met de appartementen op de begane grond. De volgende woonlagen volgen in week 39 en 41. De verwachte oplevering van de appartementen is rond februari 2023.

Hoe worden de woningen toegewezen?

De meeste woningen worden toegewezen aan woningzoekenden die het langst staan ingeschreven. Maar we verloten ook enkele woningen. Dus wanneer u weinig inschrijftijd heeft, maakt u zeker ook kans.

Wanneer u verhuist vanuit een eengezinswoning van een verhuurder die aangesloten is bij WoonService, bekijk dan ook de mogelijkheden om gebruik te
maken van de 65plus-verhuisregeling.

Meer informatie of vragen

Voor algemene vragen over verhuur kunt u contact opnemen met JOOST via 088 008 14 00.

In juni bereikten we het hoogste punt.

Hoogste punt nieuwbouw Seringenstraat Rosmalen

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties