terug naar overzicht

Start voorbereiding groot onderhoud Willibrordstraat en Keizerstraat

Woensdag 24 januari 2018 Start voorbereiding groot onderhoud Willibrordstraat en Keizerstraat

We bereiden het groot onderhoud aan de 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in St. Willibrordstraat en Keizerstraat voor. Voordat we gaan starten, willen we uiteraard graag weten van onze bewoners van hun woning vinden. Omdat zij er wonen, weten ze dat natuurlijk het beste.

Oriëntatiesessie
Woensdag 24 januari waren bewoners uitgenodigd voor een oriëntatiesessie die wij samen met aannemer Hendriks Coppelmans organiseerden. Deze avond kregen wij veel input van bewoners over hun ideeën en wensen om de woningen aan te pakken. Wat vinden zij goed aan hun woning? En wat kunnen we verbeteren? Bewoners waren erg te spreken over deze aanpak. Wij gaan nu met deze input aan de slag om onze plannen verder uit te werken.

Bewonersparticipatie
St. Joseph is op dit moment druk aan de slag met verschillende onderhoudsprojecten. Waaronder in de wijken Breukelen en Selissen. Bij al deze projecten worden bewoners heel nauw betrokken.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Htjm voets schreef

    Is de jan van Brabant straat de komende jaren ook aan de beurt?

    • Woonstichting JOOST schreef

      We gaan dit jaar een uitgebreid onderzoek doen naar de staat van de woningen in de Jan van Brabantstraat. Op basis van die resultaten bekijken we welke werkzaamheden we gaan uitvoeren. Uiteraard worden bewoners hiervan op de hoogte gehouden. Wordt dus vervolgd.