terug naar overzicht

Start werkzaamheden flats Hintham

Dinsdag 5 april 2022

Bij de flats Hoogveld, De Engstoep, Fort Prins Willem en Herman Moerkerklaan in Hintham starten we deze week met werkzaamheden. Het beton van de galerij heeft hier onderhoud nodig.

Wat gaan we doen?
Woensdag 6 april starten we met de voorbereidingen van de reparaties. Wij beginnen die dag met het plaatsen van stempels (palen). Dit is een tijdelijke ondersteuning van de galerijvloer. Het bedrijf Batec (gespecialiseerd in betonrenovatie) voert deze werkzaamheden voor ons uit.

Tijdelijke ondersteuning
Wij controleren regelmatig onze woningen. Aan de hand daarvan beoordelen we of onderhoud nodig is. Hierdoor weten we dat onderhoud nodig is aan de galerijen. Om te bepalen wat we precies bij welke galerij moeten repareren start een vervolgonderzoek.  Bewoners kunnen tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de galerij. Alleen de doorgang wordt iets smaller. De galerij blijft toegankelijk voor rolstoelen en rollators.

Vervolgonderzoek
De medewerkers van het bedrijf Batec onderzoeken de komende weken wat precies gerepareerd moet worden. Om dit te doen, kloppen ze op of boren ze in het beton. Dit veroorzaakt geluidsoverlast. De werkzaamheden vinden alleen overdag plaats. De stempels blijven staan tot de reparaties klaar zijn. We verwachten hier zeker enkele maanden voor nodig te hebben.

JOOST in de wijk 
Van dinsdag 5 april tot en met vrijdag 8 april zijn onze medewerkers elke dag van 9.00 tot 11.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur in de wijk  en op zaterdag 9 april tussen 9.00 en 11.00 uur. U vindt hen bij de paarse JOOST-tent tussen de flat van Fort Prins Willem en Hoogveld om alle vragen persoonlijk te beantwoorden. De koffie staat klaar. Kom dus gerust langs!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties