terug naar overzicht

Studente Tess model voor nieuwe corporate fotografie

Dinsdag 26 december 2017 Studente Tess model voor nieuwe corporate fotografie

We hebben niet alleen een nieuwe huisstijl, maar ook nieuwe corporate fotografie. Hiervoor gebruiken we foto’s van echte huurders. Tess Liefting stond samen met haar vriendinnen en huisgenoten Gaia en Loes model voor de doelgroep studenten. Een korte kennismaking.

Tess is 4e jaars student aan het SintLucas. De eerste twee jaar reed ze met het openbaar vervoer elke dag op en neer vanuit Venray naar Boxtel. “Ik was in eerste instantie nog niet van plan om op mezelf te gaan wonen. Ik had het thuis nog prima naar mijn zin. Maar 4 uur reistijd per dag, daar was ik op een gegeven moment toch wel klaar mee. Ik kende het Ursulaklooster al via verschillende studiegenootjes van school en van de vele feestjes. Daar wilde ik wel wonen.”

Een echt dorpsmens
Toen ze hier een kamer kon krijgen, was het eerste wat Tess dacht: “Te mooi voor woorden! Een grote woonkamer van 15 m2, nog een halletje met plek voor een kast en een koelkast en een eigen badkamer met toilet. En dat voor een betaalbare huurprijs. Dat gaat je in de stad zeker niet lukken.” Tess noemt zichzelf een echt dorpsmens. Dus de stad mist ze zeker niet. “Boxtel is een fijne plaats om te wonen. Er is hier altijd wat te doen. Je hebt hier leuke kroegen en we gaan regelmatig samen op stap.”

Voldoende eigen ruimte
In het Ursulaklooster deelt ze de woonkamer en de keuken met maar liefst 11 personen. “Dat is zeker een grote groep. En dat is soms ook wel te zien aan de bende”, vertelt ze lachend. “We koken altijd apart, maar eten vaak wel met een groepje. Ik vind het wel gezellig zo samen wonen. We kaarten regelmatig, kijken films en organiseren leuke feestjes. En als je behoefte hebt aan wat eigen ruimte, heb je hier voldoende plek om je terug te kunnen trekken.”

Grotemensenkeuzes
Tess studeert dit jaar af in de richting stand, winkel, decorbouw en productdesign. Toch ligt daar niet haar passie. “Ik neem na mijn afstuderen lekker een tussenjaar. Daar heb ik echt ontzettend veel zin in. Wat ik ga doen? Dat weet ik nog niet precies. Dat wordt een grotemensenkeuze. Wat werken, sparen en iets van de wereld zien. En ontdekken waar mijn passie dan wel ligt. Wellicht meer richting de autonome kunst of presenteren.”

Nog niet herkend op straat
Hoe vond ze het om mee te werken aan onze fotografie? “Heel erg leuk! Zeker om dit samen met mijn huisgenoten te doen.” De foto’s zijn al gebruikt voor een brochure en voor de nieuwe website. “Nee, ik ben nog niet herkend op straat”, aldus Tess, waarna ze lachend vervolgt: “Dat verwacht ik ook niet. Ik verander zo vaak van haarkleur en zie er elke dag wel anders uit. Ik ben allang blij dat mijn vrienden mij herkennen.”

Ook op kamers?
St. Joseph heeft 54 studentenkamers in het St. Ursulaklooster en aan het Ursulinenpad. Komt er een kamer vrij? Dan adverteren we die op www.daarwilikwonen.nu.  Meer informatie vind je ook in onze digitale folder Studentenhuisvesting.

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Woonstichting JOOST schreef

  Beste Feven, Wij verhuren 54 studentenkamers. Deze kamers, gevestigd in St. Ursula klooster en aan het Ursulinenpad in Boxtel, worden verhuurd via http://www.studentroomsbrabant.com. Op deze website worden ook studentenkamers van andere aangesloten woningcorporaties aangeboden. Dus studeer jij in ‘s-Hertogenbosch of ga je dat binnenkort doen? Ga dan naar de website en schrijf je direct in als woningzoekende. Meer informatie vind je ook hier op onze website: https://www.wonenbijjoost.nl/ik-zoek-een-woning/studentenkamers/
  Groet, Ineke

 • Feven schreef

  Ik wil studeren kamer

  • Woonstichting JOOST schreef

   Beste Feven,wWij verhuren 54 studentenkamers. Deze kamers, gevestigd in St. Ursula klooster en aan het Ursulinenpad in Boxtel, worden verhuurd via http://www.studentroomsbrabant.com. Op deze website worden ook studentenkamers van andere aangesloten woningcorporaties aangeboden. Dus studeer jij in ‘s-Hertogenbosch of ga je dat binnenkort doen? Ga dan naar de website en schrijf je direct in als woningzoekende. Groet, Ineke

 • Feven schreef

  Ik ben feven ik woon.met familie ik ben 21 jaar oud ik ben studente bij koning Willem 1 college bij mbo 2 zorg en welzijn. Ik wil graag student kamer snel mogelijk.