terug naar overzicht

Trots op onze Gouden Huurders

Dinsdag 19 oktober 2021

Gouden Huurders, die al 50 jaar of langer bij ons huren, dat is toch wel heel bijzonder! En daarom zetten wij deze bewoners in het zonnetje. We doen dat met huisbezoeken, maar ook door bijeenkomsten op locatie te organiseren. Zeker nu het weer kan.

Gouden Huurders Rosmalen

Vanmiddag waren we bij De Biechten in Rosmalen met een groep bewoners uit Rosmalen. Ook onze wijkbeheerder Jennifer en klantadviseur Jill hadden een leuke middag. En natuurlijk ging niemand met lege handen naar huis.

Op de foto: meneer en mevrouw van der Leest, mevrouw Hoedemakers, mevrouw Blom – van den Burg, mevrouw de Garde – van der Heijden, mevrouw van Helvoirt – de Wit, meneer en mevrouw Doelen, mevrouw Van Nuland, meneer Verstappen, meneer Meurs, mevrouw Berg, onze wijkbeheerder Jennifer en onze klantadviseur Jill.

Niet op de foto: mevrouw van Cooijmans – van Amelsfoort, mevrouw der Kinderen en mevrouw Baars – van Tuijl. Zij ontvangen nog een bloemetje thuis.

Op huisbezoek

Onze wijkbeheerder Patrick ging eerder op huisbezoek bij meneer en mevrouw Coppen uit Hintham (bovenste foto) en meneer en mevrouw Blokx uit Heeswijk-Dinther.

Familie Coppens 2
Familie Blokx 1

Ook Gouden Huurder?

Huurt u of kent u iemand die ook al 50 jaar of langer bij ons huurt? En bent u nog niet eerder door ons in het zonnetje gezet? Dan horen wij dat graag. U kunt zich aanmelden via 088 008 14 00 of via communicatie@wonenbijjoost.nl Heeft u zich al eerder dit jaar aangemeld, dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties