terug naar overzicht

Tweede groep behulpzame buren in het zonnetje gezet

Maandag 20 april 2020

In deze moeilijke periode zien we veel mensen die hulp bieden in allerlei vormen. Gelukkig maar. Want juist in deze tijd is die goede buurman o zo belangrijk. Een aantal van die behulpzame buren willen we graag in het zonnetje zetten.

Kent u een goede buurman of buurvrouw die extra aandacht verdient?

We roepen onze huurders op: ‘Kent u een goede buurman of buurvrouw die extra aandacht verdient? Meld deze dan bij ons aan. Dan zetten wij deze namens u in het zonnetje!’ Het begrip buurman of buurvrouw bedoelen we niet letterlijk. Het mag ook iemand anders zijn die voor anderen klaar staat in deze bijzondere tijd. Die nét iets meer doet om deze tijd goed samen door te komen. En dit zelf waarschijnlijk heel vanzelfsprekend vindt. Vanaf 6 april selecteren we iedere week vijf bijzondere buurmannen of buurvrouwen die we vervolgens gaan verrassen! Zij krijgen een bos bloemen en een kadobon.

Fotobijschrift: bovenste rij van links naar rechts: Betsie Ronkes uit Boxtel met wijkbeheerder Nanko, Hans Voets uit Heeswijk-Dinther, Bets van der Vleuten uit Liempde met wijkbeheerder Nanko. Onderste rij: Mevrouw van Kroonenburg uit Boxtel met wijkbeheerder Maryn, Ria van Rixtel uit Boxtel met wijkbeheerder Nanko.  

Twee groep goede buren zijn inmiddels in het zonnetje gezet

Dat er veel behulpzame buurmannen en buurvrouwen zijn, blijkt wel uit de vele aanmeldingen. Dat is mooi om te zien. Deze week zijn is de tweede groep van 5 behulpzame buren door onze eigen wijkbeheerders – uiteraard op gepaste afstand – in het zonnetje gezet.

  • Ria van Rixtel uit Boxtel werd aangemeld door Melissa Arts: “Ze doet altijd zoveel voor medebewoners, voor jong en oud. Ik ben trots op je dat je elke keer weer voor anderen klaar staat.”
  • Mevrouw Kroonenburg uit Boxtel werd aangemeld door mevrouw Gottlieb: “Ze doet al heel lang zoveel voor mij. En in deze moeilijke tijd nog extra. En altijd met liefde en plezier.”
  • Mevrouw Ronkes uit Boxtel werd aangemeld door mevrouw Van der Schoo: “Ze zet zich in voor verschillende mensen en doet echt van alles: van boodschappen doen, (tuin)klussen, tot even kijken hoe het met je gaat.”
  • Bets van der Vleuten uit Liempde werd aangemeld door Hannie de Bruin: “Toen mijn man overleed, heeft ze als een moeder voor mij gezorgd. En ook nu: staat ze altijd voor mij klaar. Je bent een schat!”
  • Hans en Nettie Voets- van Doorn uit Heeswijk-Dinther werden aangemeld door Jo en Sjaan Hoevenaars: “Onze buren van (bijna) 80 staan al bijna 50 jaar voor ons klaar. We hopen nog heel lang goede buren te kunnen zijn.”Allemaal heel veel plezier met de bloemen en de kadobon! Heeft u ook een behulpzame buurman of buurvrouw die u graag in het zonnetje wilt zetten? Meld deze dan bij ons aan.

Vorige week werd de 1e groep huurders in het zonnetje gezet:

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties