terug naar overzicht

Opruimdag voor start groot onderhoud Burg. Molenaarhoeven

Maandag 24 januari 2022 Opruimdag voor start groot onderhoud Burg. Molenaarhoeven

Afgelopen donderdag werd er hard gewerkt door bewoners van de Burgemeester Molenaarhoeven in Rosmalen. Samen met aannemer KnaapenGroep organiseerden we in deze straat voor de tweede keer een opruimdag. Ter voorbereiding op het groot onderhoud dat we hier uitvoeren aan 91 woningen. Bewoners hielpen elkaar mee en wij zorgden voor warme appelflappen en worstebrood.

Werkzaamheden in volle gang

De werkzaamheden voor het groot onderhoud zijn sinds november 2021 in volle gang. En het wordt mooi, zoals je op de eerste foto’s al kunt zien. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn: dakisolatie, nieuwe kozijnen met HR++glas, nieuwe deuren, betere tochtwering en spouwmuurisolatie. De woningen worden ook voorzien van een hybride warmtepompsysteem en de woningen die hiervoor geschikt zijn krijgen, indien gewenst, zonnepanelen.

blok 2
Locatie 1

Tweede opruimdag

De bewoners van de woningen waar we binnenkort gaan starten, kregen nu dus de gelegenheid om kapotte spullen weg te gooien om zo ruimte in hun woning te creëren. Herbruikbare spullen werden opgehaald door kringloopwinkel Gemini zodat deze een tweede leven krijgen. Want goede spullen weggooien, dat is natuurlijk zonde.
In oktober organiseerden we ook een opruimdag.

Opruimdag Burgemeester Molenaarhoeven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties