terug naar overzicht

Update onderhoudswerkzaamheden Gildenhof

Dinsdag 17 april 2018 Update onderhoudswerkzaamheden Gildenhof

Vorige week hebben wij onze bewoners  al geïnformeerd over de problemen bij Bouwgroep Moonen. En dat hierdoor de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. per direct zijn stilgelegd. Inmiddels is duidelijk dat Bouwgroep Moonen vestiging Den Bosch failliet is verklaard. Uiteraard is dit voor zowel bewoners, maar ook voor de medewerkers van Bouwgroep Moonen, de diverse onderaannemers en voor ons een ontzettend vervelende situatie.

In gesprek met 3 aannemers 
Eerder informeerden wij onze bewoners al over het faillissement bij Bouwgroep Moonen. En dat hierdoor de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. zijn stilgelegd. We zijn op dit moment in gesprek met 3 andere aannemers die de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. kunnen overnemen. We verwachten hierover uiterlijk begin mei meer duidelijkheid te hebben. Dit duurt dus helaas wat langer dan we hadden gehoopt. Maar we zijn hiervoor ook afhankelijk van de curator. Hij is bij het faillissement van Moonen aangesteld als wettelijke vertegenwoordiger van de lopende projecten.

En verder?
Wat voor ons nog steeds prioriteit heeft, is het afronden van de woningen waar de aannemer nog bezig was. We zetten alles in het werk om voor hen de werkzaamheden snel af te ronden. Onze wijkconsulent Elle Lampe en onze opzichter Richard Rikken zijn voor deze bewoners het eerste aanspreek-punt.

Planning schuift door
De woningen die nog moeten worden aangepakt schuiven in planning op. Zodra de nieuwe aannemer bekend is, kunnen we hierover meer vertellen.

Heeft u op dit moment nog vragen?
Voor technische vragen kunnen bewoners rechtstreeks contact opnemen met onze opzichter Richard Rikken via telefoonnummer 06 51 60 70 08.

Bijgevoegde nieuwsbrief is vandaag bij bewoners in de wijk bezorgd.

Lees hier het eerdere nieuwsbericht over het stilleggen van de onderhoudswerkzaamheden in Gildenhof e.o. 

Meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof e.o. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties