terug naar overzicht

Update onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o.

Donderdag 31 mei 2018 Update onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o.

Vanwege het faillissement bij Bouwgroep Moonen zijn de groot onderhoudswerkzaamheden in de straten Gildenhof e.o. stilgelegd. Uiteraard is dit voor zowel bewoners, maar ook voor de medewerkers van Bouwgroep Moonen, de diverse onderaannemers en voor ons een ontzettend vervelende situatie.

We hebben onderzocht of we een doorstart konden maken met bouwgroep Moonen. Dit gaat niet lukken. Daarom gaat na de bouwvak een andere aannemer aan de slag. Voor de woningen die nog afgewerkt moesten worden, hebben we onze eigen onderhoudsdienst Van Wijnen ingeschakeld. De gedupeerde bewoners zijn donderdag 31 mei door ons persoonlijk geïnformeerd.

De woningen waar de werkzaamheden nog moeten beginnen, schuiven in planning op. Zodra de nieuwe aannemer bekend is, worden ook deze bewoners uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst. Wij verwachten hierover eind juni meer te kunnen vertellen. Wij hopen dat de aannemer na de bouwvak met de eerste woningen aan de slag kan gaan.

Vragen?
Voor technische vragen kunnen bewoners rechtstreeks contact opnemen met onze opzichter Marco Verbeek via telefoonnummer (06) 514 655 27. Voor overige vragen kunnen zij terecht bij onze projectleider Anita Busio, bereikbaar via (0411) 659 100.

De betreffende bewoners ontvangen deze week een nieuwsbrief met de laatste informatie.

Meer over het groot onderhoudsproject Gildenhof e.o. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties