terug naar overzicht

Vacature lid klachtenadviescommissie

Woensdag 8 september 2021 Vacature lid klachtenadviescommissie

Prettig wonen. daar doen we ons best voor. Wij vinden het belangrijk dat bewoners tevreden zijn. Gaat er toch iets mis, dan proberen we dit samen op te lossen. Maar wanneer een huurder niet tevreden is met deze oplossing, dan kan hij of zij contact opnemen met een onafhankelijke Klachtenadviescommissie. Deze werkt niet alleen voor JOOST, maar ook voor Woonmeij, Woonveste, Area Wonen en Woonstichting Charlotte van Beuningen.

De Klachtenadviescommissie bestaat uit tenminste 5 leden en geeft de aangesloten corporaties onafhankelijk (niet bindend) advies over binnengekomen klachten.  Op dit moment hebben wij een vacature. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Profielschets

Wij zoeken bij voorkeur kandidaten met maatschappelijke ervaring/betrokkenheid. De commissie is specifiek op zoek naar kandidaten met (aantoonbare) bouwkundige kennis. Leden van de Klachtenadviescommissie ontvangen voor hun werkzaamheden jaarlijks een (vaste) onkostenvergoeding.

De Klachtenadviescommissie komt minimaal 1 keer per jaar bij elkaar en communiceert daarnaast via e-mail en telefoon. De commissie kan ook een hoorzitting houden. Het afgelopen jaar behandelde de commissie 9 zaken.

Solliciteren

Belangstellenden wordt verzocht hun sollicitatie, voorzien van een curriculum vitae, vóór 15 november 2021 te sturen aan de klachtenadviescommissie postbus 825, 5280 AV Boxtel of te mailen naar: jeanette.hendricks@wonenbijjoost.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties