terug naar overzicht

Verduurzaming 87 woningen in Rosmalen gereed

Maandag 19 april 2021

Aan de stevige ambitie om jaarlijks circa 500 woningen energiezuiniger te maken werkt JOOST gestaag door. Deze week leveren we de laatste woningen op in de Primulastraat en Begoniastraat in Rosmalen.

Samen met aannemer Elk hebben wij hier 87 woningen een stuk energiezuiniger gemaakt. We brachten onder andere HR++ glas, spouwmuurisolatie, dakisolatie en waar mogelijk ook vloerisolatie aan. De woningen hebben ook een kleine facelift gehad doordat we de rabbat delen tussen de kozijnen hebben vervangen.

 

Lees meer over dit project

En nu door in Boxtel!

Om de vaart erin te houden gaat Elk direct door naar Boxtel. Daar gaan we 110 woningen op de Dr. De Brouwerlaan aanpakken. Door ook hier te focussen op goede isolatie, worden ook deze woningen een stuk energiezuiniger.

Lees meer over dit project

Tot en met 2025 verduurzamen we jaarlijks 500 woningen

JOOST heeft de ambitie om tot met 2025 jaarlijks circa 500 woningen te verduurzamen. Om dit behalen benutten we natuurlijke momenten zoals mutatie, planmatig onderhoud en groot onderhoud. Daarnaast voeren we energetische projecten uit die puur gericht zijn op het verbeteren van de basiskwaliteit van de woning, waardoor de energievraag daalt. Deze projecten noemen we de Energetische Versnelling. Deze projecten worden uitgevoerd door verschillende aannemers, waaronder Elk, Wits, Jansen Huybregts, Hendriks Coppelmans en KnaapenGroep.

Lees meer over de Energetische Versnelling

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties