terug naar overzicht

Verhuisservice: soepel verhuizen binnen één dag

Donderdag 14 december 2017 Verhuisservice: soepel verhuizen binnen één dag

Erwin en Shirley Lourens verhuisden onlangs van de Albinonistraat naar Princenlant. Van een eengezinswoning naar een appartement. Een bewuste keuze van het echtpaar. Maar ook een hele stap. Onze verhuisservice hielp enorm.

Een professionele verhuisregisseur regelde alles van a tot z. De verhuizing zelf duurde één dag. “Het regende. De verhuizers moesten alles in plastic verpakken en dat kostte extra tijd. In het begin dachten we nog: wat gaan ze doen en waar zetten ze alles neer? Maar het ging allemaal prima.”, vertelt Erwin Lourens.

Meteen alles op de juiste plek
In de nieuwe woning zetten de verhuizers meteen alles op de juiste plek. Ze begonnen met de grote spullen en zetten die ook in elkaar. De kleinere spullen en dozen kwamen er vervolgens omheen, zodat de bewoners ze makkelijk konden inruimen. Shirley Lourens: “Vooraf kregen we een stapel verhuisdozen. Op elke doos schreven we waar die in het nieuwe huis moest komen. En in een schrift hielden we bij wat in welke doos zat. Dat werkte heel handig. We hebben nooit echt hoeven zoeken.”

Ons oude huis werd te groot
Inmiddels wonen ze er een paar maanden. “Het is een fijn appartement. Vanaf de eerste nacht slaap ik hier heerlijk”, vertelt Shirley. Haar man knikt: “We voelden ons hier meteen goed en op ons gemak. Natuurlijk moesten we even wennen aan het idee. We hebben toch 26 jaar fijn gewoond in de Albinonistraat. Maar de trappen werden een hindernis en het huis werd te groot.” Zijn echtgenote vult aan: “Princenlant zat al een tijdje in ons hoofd. Het is fijn om hier nu te kunnen wonen. En dat de verhuizing zo soepel ging, maakt het extra fijn.”

Maatwerk in Wonen
Naast de verhuisservice bieden wij ook Maatwerk in Wonen. Dit geeft senioren de kans om met voorrang te verhuizen van een gezinswoning naar een appartement. Dat is fijn voor de senioren en goed voor de doorstroming op de Boxtelse woningmarkt. Van deze service hebben Erwin en Shirley Lourens ook gebruik gemaakt. Bent u ook huurder van St. Joseph, minimaal 55 jaar en laat u een gezinswoning met minimaal drie slaapkamers achter? Ook u komt dan wellicht in aanmerking. De seniorenconsulenten Annelies Kint en Caroline Zeinstra kunnen u er alles over vertellen. Wilt u een afspraak, neem dan contact met hen op via (0411) 659 100.

Lees hier meer over onze verhuisservice. 

Dit artikel is ook te lezen in het nieuwe huurdersmagazine JOSEPH. Bekijk hier de volledige uitgave.

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties