terug naar overzicht

Vierde groep behulpzame buren in het zonnetje gezet

Donderdag 7 mei 2020

In deze moeilijke periode zien we veel mensen die hulp bieden in allerlei vormen. Gelukkig maar. Want juist in deze tijd is die goede buurman o zo belangrijk. Een aantal van die behulpzame buren willen we graag in het zonnetje zetten.

Kent u een goede buurman of buurvrouw die extra aandacht verdient?

We roepen onze huurders op: ‘Kent u een goede buurman of buurvrouw die extra aandacht verdient? Meld deze dan bij ons aan. Dan zetten wij deze namens u in het zonnetje!’ Het begrip buurman of buurvrouw bedoelen we niet letterlijk. Het mag ook iemand anders zijn die voor anderen klaar staat in deze bijzondere tijd. Die nét iets meer doet om deze tijd goed samen door te komen. En dit zelf waarschijnlijk heel vanzelfsprekend vindt. Vanaf 6 april selecteren we iedere week vijf bijzondere buurmannen of buurvrouwen die we vervolgens gaan verrassen! Zij krijgen een bos bloemen en een kadobon.

Mia Markese Burgemeester Molenaar Rosmalen
Hans van Weert Gildenhof
Jessica Coolen Cello 2
Carolien Bosch Herman Moerkerklaan2

Foto’s boven: Mia Markese uit Rosmalen krijgt een bloemetje van wijkbeheerder Raimondo (links) en Jessica Foolen krijgt een attentie van wijkbeheerder Frans.
Foto’s beneden: Hans van Weert uit Boxtel krijgt een bloemetje van wijkbeheerder Maryn (links) en de partner van
Carolien Bosch uit Rosmalen krijgt een bloemetje van wijkbeheerder Patrick. 

Niet op de foto: Anja en Fred van de Mestrum uit Boxtel.  

Vierde groep goede buren zijn inmiddels in het zonnetje gezet

Dat er veel behulpzame buurmannen en buurvrouwen zijn, blijkt wel uit de vele aanmeldingen. Dat is mooi om te zien. Deze week zijn is de vierde groep van 5 behulpzame buren door onze eigen wijkbeheerders – uiteraard op gepaste afstand – in het zonnetje gezet.

  • Hans van Weert uit Boxtel werd aangemeld door Tiny van de Sangen: ‘Hans staat altijd voor mij klaar om mij te helpen, voor welk klusje dan ook. Dit allemaal geheel belangeloos en met grote toewijding.’
  • Jessica Foolen uit Boxtel werd aangemeld door Mandy van Dijk: ‘Ik woon in een begeleid wonen groep. We wonen daar met veel plezier. Ik zou graag mijn buurvrouw Jessica willen verassen. Ze is heel lief voor me en steunt me heel erg. Vooral in deze moeilijke tijd dat we onze ouders niet mogen zien.’
  • Mia Markese uit Rosmalen werd aangemeld door Karin Wijnstekers: ‘Ik heb een moeilijke tijd achter de rug en zij was en is er altijd voor mij. Ze is zeer behulpzame lieve sociale vrouw.’
  • Carolien Bosch uit Rosmalen werd aangemeld door Nancy van de Schuit: ‘Voor al haar goede zorgen voor mij en mijn dochter.’
  • Anja en Fred van de Mestrum uit Boxtel werden aangemeld door Piet Groen: ‘Ik ben zelf 96 jaar en moeilijk ter been. Ik bof heel erg met mijn buren. Anja komt regelmatig binnenvallen om te kijken hoe het gaat en doet vaak boodschappen. Fred onderhoudt mijn tuin en zet de kliko’s buiten. Ze vinden dit zelf allemaal vanzelfsprekend. Anja en Fred: Bedankt voor de hulp en de gezellige klets. Ik waardeer dit ontzettend en wil jullie op deze manier ook eens in het zonnetje zetten’.

Allemaal heel veel plezier met de bloemen en de kadobon! Heeft u ook een behulpzame buurman of buurvrouw die u graag in het zonnetje wilt zetten? Meld deze dan bij ons aan.

Eerder werden onderstaande huurders in het zonnetje gezet:

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

Zet uw buurman of buurvrouw in het zonnetje!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties