terug naar overzicht

Voorbereidingen groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat in volle gang

Dinsdag 24 april 2018 Voorbereidingen groot onderhoud St. Willibrordstraat en Keizerstraat in volle gang

De voorbereidingen voor het groot onderhoud aan 38 eengezinswoningen en 32 duplexwoningen in St. Willibrordstraat en Keizerstraat zijn in volle gang. Samen met aannemersbedrijf Hendriks Coppelmans uit Uden bereiden we het project voor. Er moet veel worden uitgezocht.

Wat zijn de wensen van bewoners?
Eerder organiseerden we al samen met bewoners oriëntatiesessies. Op die avond kregen wij veel input van bewoners over hun ideeën en wensen om de woningen aan te pakken. Wat vinden zij goed aan hun woning? En wat kunnen we verbeteren? Bewoners waren erg te spreken over deze aanpak. Wij gingen met die input aan de slag en hebben onze plannen nu verder uitgewerkt.

Slim energie beheer
Het bedrijf slim energie beheer is bezig in de wijk met energetisch onderzoek met als doel om de woningen in de toekomst energiezuiniger te kunnen maken. Nog niet alle woningen zijn bezocht. De komende 2 weken wordt dit onderzoek afgerond.

Proefwoningen
De woningen Willibrordstraat 6 en 53 worden de komende maanden verbouwd. Dit zijn 2 proefwoningen waarin we wat bouwkundige varianten willen uitproberen.

Oproep bewonerscommissie
Graag komen wij in contact met bewoners uit de wijk die willen meedenken over de plannen en de manier van uitvoeren. Bewoners die interesse hebben kunnen zich opgeven of extra informatie inwinnen bij onze projectconsulent Krien van Splunder. Met hem is een persoonlijk informatief gesprekje altijd mogelijk. Gewoon even bellen via (0411) 659 100.

Planning
Na de bouwvak vakantie starten we met de individuele opname van alle woningen. De betreffende bewoners worden daar tijdig over geïnformeerd via een nieuwsbrief. De uitvoering start in 2019.

Lees hier meer inhoudelijke informatie over het project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties