terug naar overzicht

Vrijdag 14 juni plaatsen wij voor het laatst vrijgekomen woningen op Daarwilikwonen

Woensdag 12 juni 2019

Zoals we eerder hebben aangekondigd, vindt u het woningaanbod in Boxtel, Lennisheuvel en Liempde vanaf 1 juli op www.woonserviceregionaal.nl. De website van Daarwilikwonen is binnenkort niet meer in gebruik. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste veranderingen in de komende weken.

Vrijdag 14 juni: laatste nieuwe woningaanbod op Daarwilikwonen
Op 14 juni plaatsen we voor het laatst de nieuwe vrijgekomen huurwoningen op www.daarwilikwonen.nu. Deze woningen blijven zoals gebruikelijk één week op de website staan. Na 14 juni verschijnen er géén nieuwe woningen meer op Daarwilikwonen. De woningen die vrijkomen in de periode van 15 juni tot 1 juli worden vanaf 1 juli op WoonService Regionaal geplaatst.

Vrijdag 21 juni: Website Daarwilikwonen buiten gebruik

Vanaf 21 juni is Daarwilikwonen.nu niet meer in gebruik. U vindt er dan geen woningen meer en kunt er ook niet meer inloggen en uw gegevens wijzigen.

Vanaf 1 juli: u kunt inloggen op WoonService Regionaal
Op 1 juli ontvangt u in de middag een e-mail van WoonService Regionaal met daarin uw inloggegevens. Met de inloggegevens die u ontvangt, kunt u inloggen op www.woonserviceregionaal.nl. Hier vindt u vanaf nu het actuele woningaanbod. U behoudt uw inschrijftijd en hoeft zich dus niet opnieuw in te schrijven. Wel is het belangrijk dat u opnieuw inlogt en uw inschrijfgegevens controleert.

Klik hier voor de eerdere aankondiging over de overstap naar WoonService Regionaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties