terug naar overzicht

Vrijwilligers St. Joseph genieten van Circus Sijm

Maandag 28 mei 2018 Vrijwilligers St. Joseph genieten van Circus Sijm

Afgelopen weekend (25-26-27 mei) genoten onze ruim 150 vrijwilligers van een speciaal circus in Boxtel: Circus Sijm. Een circus dat is gespecialiseerd in voorstellingen voor speciale groepen. Stichting Brabants Centrum, muziekgroep De Volle Bloas en Stichting Boxtel Vooruit hadden het initiatief genomen om dit circus naar Boxtel te halen. En ook wij droegen een steentje bij.

De circustent stond op het grasveld bij de entree van Liduina. In totaal werden 9 voorstellingen gegeven voor telkens 300 bezoekers. De voorstellingen werden gesponsord door vele partijen. Waaronder Zorgzaam Boxtel, bestaande uit gemeente, St. Joseph, ContourdeTwern, Cello, Elde Groep en WSD.

Ruim tweeduizend mensen die zorg nodig hebben en Boxtelaren met een smalle beurs kregen een gratis kaartje voor het evenement. Ook al onze vrijwilligers, die wij een warm hart toedragen, kregen 2 gratis kaartjes. En er werden ook 50 kaarten door ons verloot. Zo’n zeshonderd tickets gingen in de vrije verkoop. Aan de vele enthousiaste reacties te horen, was het een mooie voorstelling!

Kijk voor meer informatie over Circus Sijm op: www.circussijm.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Elitehearingcoloradosprings schreef

    Thanks a lot for the article post.Much thanks again. Fantastic.