terug naar overzicht

We gaan weer van start met Gouden Huurders

Dinsdag 8 juni 2021

Huurders die al 50 jaar of langer bij ons huren zetten wij graag in het zonnetje. Dat deden we voor corona met een leuke bijeenkomst op een gezellige locatie. In het voorjaar van 2020 hebben we dit gedaan met persoonlijke huisbezoeken. En dat deden we nu weer.

De komende weken worden nog meer gouden huurders in het zonnetje gezet. En onze medewerkers van het wijkteam komen uiteraard niet met lege handen.

Op de foto hieronder feliciteerde onze wijkbeheerder Pieter mevrouw Manders-Schüller uit Boxtel (foto 1e rij), meneer Van Breugel uit Boxtel (foto 2e rij links) en mevrouw Vingerhoets-Van der Velden uit Liempde (foto 2e rij rechts).

gouden huurder 2
gouden huurder 3
gouden huurder 1

Op de foto hieronder wijkbeheerder Pieter en mevrouw De Visser uit Boxtel.

foto mevrouw de Visser

En heel bijzonder! In de Kennedystraat in Berlicum wonen maar liefst 6 Gouden Huurders. Deze week verrast door onze wijkbeheerder Maryn. Op de foto: de heer en mevrouw Vos, meneer Verkuijlen, mevrouw Schel, meneer Pauwels, meneer Pennings. Niet op de foto: mevrouw Van den Aker.

Gouden Huurder 2 NIET
Gouden Huurder 1
Gouden Huurder 3
Gouden Huurder 4
Mevrouw Schel

Op de foto’s hieronder onze wijkconsulent Raimondo en wijkbeheerder Mandy die in Rosmalen op huisbezoek gingen bij (v.l.n.r. bovenste rij): mevrouw Van Pinxteren – van der Donk en mevrouw Van Hassel. Onderste rij: mevrouw Van der Leest en mevrouw Peters.

Mevrouw Van Pinxteren-van der Donk
Mevrouw Van der Leest
Mevrouw Van Hassel
Mevrouw Peters

Oproep aan nieuwe Gouden Huurders

Huurt u al 50 jaar of langer bij ons? En bent u nog niet eerder in het zonnetje gezet? Dan horen wij dat graag. U kunt zich aanmelden via 088 008 14 00 of via communicatie@wonenbijjoost.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties