terug naar overzicht

We plaatsten deze week het 5000ste zonnepaneel!

Donderdag 20 december 2018 We plaatsten deze week het 5000ste zonnepaneel!

We plaatsten afgelopen week het 5.000ste zonnepaneel op het dak van eengezinswoning. Een mooie mijlpaal! Dat is gemiddeld meer dan 1 zonnepaneel per woning. Een resultaat waar we trots op zijn. En waar onze bewoners ook van profiteren. Hun woonlasten gaan immers omlaag.

Versneld verduurzamen van onze woningen 
We zijn voortdurend bezig met het duurzamer en energiezuiniger maken van woningen. Zonnepanelen en isolatie zorgen namelijk voor betere woningen met een lagere energierekening. Het tempo waarin we deze werkzaamheden gaan uitvoeren, gaan we versnellen. Tot 2020 isoleren we 600 extra woningen. Voor iedereen geldt dat de woning nu optimaal geïsoleerd wordt met energiebesparende maatregelen. Denk daarbij aan het isoleren van het dak, de gevel en de vloer. Bewoners besparen door al deze maatregelen straks fors op hun energierekening. Ook kunnen huurders dus kiezen voor zonnepanelen op het dak.

Woont u in een eengezinswoning en heeft u ook interesse in zonnepanelen?
Neem dan contact met ons op. Wij bekijken dan of uw woning in aanmerking komt voor zonnepanelen.

Op De Dag van de Duurzaamheid, woensdag 10 oktober, plaatsten wij op het dak van een eengezinswoning in de Eikengaard het 4.700ste zonnepaneel.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties