terug naar overzicht

Welkom bij ons nieuwe Buurt Informatie Centrum in Rosmalen

Dinsdag 15 september 2020 Welkom bij ons nieuwe Buurt Informatie Centrum in Rosmalen

We hebben een nieuw Buurt Informatie Centrum in Rosmalen: aan de Wethouder Noppenlaan 30 in Rosmalen. We hadden graag op 1 oktober willen openen, maar vanwege alle nieuwe coronamaatregelen hebben we dit op het laatste moment moeten annuleren. Zodra we open kunnen gaan, bent u van harte welkom!

Op de foto het Wijkteam Rosmalen. V.l.n.r. woonmakelaar Wineke Bot, wijkbeheerder Raimondo Buijsen, gebiedsbeheerder Ciske Rovers, woonmakelaar Arlette van der Wal en wijkconsulent Judith Gerritsen.

Welkom bij JOOST

JOOST heeft al twee BuurtInformatieCentra in Boxtel (Hoogheem 72 in de wijk Oost en aan de Baandervrouwenlaan 1a in de wijk Selissen) en één in Hintham (Herman Moerkerklaan 295). Hier komt nu dus een vierde locatie bij aan de Wethouder Noppenlaan 30 in Rosmalen. Huurders kunnen hier gemakkelijk even binnen lopen. Ook gebruiken de wijkteamleden van het wijkteam Rosmalen deze locatie als uitvalsbasis.

JOOST werkt met vijf wijkteams

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, wijkbeheerder, woonmakelaars en gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.

U vindt onze Buurt Informatie Centra in:

• Boxtel Oost: Hoogheem 72
• Boxtel Selissen: Baandervrouwenlaan 1a
• Hintham: Herman Moerkerklaan 295
• Rosmalen: Wethouder Noppenlaan 30

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties