terug naar overzicht

Welkom in ons contactpunt in Rosmalen

Woensdag 23 september 2020 Welkom in ons contactpunt in Rosmalen

Ons contactpunt in Rosmalen is deze zomer verhuisd van de Dorpsstraat naar Achter De Driesprong 31C (achter de Markt). We zitten daar heel centraal. Ons contactpunt is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 12.30 uur. Vanwege coronamaatregelen zijn wij alleen geopend op afspraak. U kunt een afspraak maken via 088 008 14 00.

Op de foto onze woonmakelaars Arlette van der Wal en Daniel Ariens. 

Ook een nieuw Buurt Informatie Centrum in Rosmalen

We hebben ook een nieuw Buurt Informatie Centrum in Rosmalen: aan de Wethouder Noppenlaan 30 in Rosmalen. We hadden graag op 1 oktober willen openen, maar vanwege alle nieuwe coronamaatregelen hebben we dit op het laatste moment moeten annuleren.  Zodra we open kunnen gaan, bent u van harte welkom!

Hieronder ziet u een foto van het interieur van het nieuwe Buurt Informatie Centrum in Rosmalen. 

Hier vindt u onze Buurt Informatie Centra:

 • Boxtel Oost: Hoogheem 72
 • Boxtel Selissen: Baandervrouwenlaan 1a
 • Hintham: Herman Moerkerklaan 295
 • Rosmalen: Wethouder Noppenlaan 30

JOOST werkt met 5 wijkteams

Om dichtbij de huurder te kunnen zijn werkt JOOST met vijf wijkteams. Ze bestrijken alle dorpen en kleine kernen die bij JOOST horen. Elk wijkteam bestaat uit een woonconsulent, wijkbeheerder, woonmakelaars en gebiedsbeheerder. De wijkteamleden zijn hét aanspreekpunt voor de huurders die er wonen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

 • Coby van Stiphout schreef

  Waar kunnen wij ons inschrijven voor een aanleunwoning

  • Woonstichting JOOST schreef

   U kunt zich bij ons inschrijven via http://www.woonserviceregionaal.nl U vindt hier niet alleen het actuele woningaanbod van JOOST, maar ook van de volgende wonningcorporaties: Zayaz, BrabantWonen, Mooiland, Woonveste en Woonzorg. Mocht u hier hulp bij nodig hebben, dan zijn onze collega’s bereikbaar via 088 008 14 00. Groet, Ineke