terug naar overzicht

‘Werkgeluk’ bij JOOST in Week van Geluk in Boxtel

Donderdag 13 februari 2020

Update: vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is er een aangepast programma. De rondetafelgesprekken komen te vervallen.

De Verenigde Naties hebben 20 maart uitgeroepen tot International Day of Happiness. De hele week rondom deze dag staat in het teken van delen is geluk vermenigvuldigen. In Eindhoven en Tilburg vindt de Dutch Happiness Week plaats. In de gemeente Boxtel organiseert Sympassion de Week van Geluk.

Waarom een Week van Geluk?
Zonder geluk is er geen goed fundament om gezond en prettig te werken en te leven. Met geluk lossen veel problemen zich organisch op en is er draagvlak om verbeteringen door te voeren. Waarom? Gelukkige mensen zijn vitaler, socialer, maatschappelijk meer betrokken, innovatiever en productiever. Dat levert meer welzijn, verbondenheid, kwaliteit en opbrengsten op.
In de Week van Geluk wil Sympassion samen met anderen zoveel mogelijk mensen bewustmaken van de geweldige effecten van geluk. Er zijn rondetafelgesprekken voor specifieke doelgroepen zoals bestuurders, directeuren, managers, adviseurs en ondernemers in Oost-Brabant. En er zijn activiteiten waaraan iedereen kan meedoen.

Doe mee aan het rondetafelgesprek bij JOOST
In Boxtel doen diverse partners/founders van AANtWERK mee, zoals WSD en Woonstichting JOOST. Op woensdag 18 maart van 16.00 tot 18.00 uur is JOOST gastheer voor het rondetafelgesprek met als thema ‘Werkgeluk’. Bestuurders, directeuren, ondernemers, managers en adviseurs kunnen zich hiervoor aanmelden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@sympassion.com Deelname is gratis. Het rondetafelgesprek vindt plaats in onze nieuwe kantine in ons kantoor in Boxtel (Brederodeweg 23).

Ga voor het volledige programma van de Week van Geluk in Boxtel naar de website van Sympossium.

 

https://www.sympassion.com/programma-week-van-geluk-in-boxtel/

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties