Kunnen wij u helpen?

‘Werkgeluk’ bij JOOST in Week van Geluk in Boxtel

Donderdag 13 februari 2020

Update: vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus is er een aangepast programma. De rondetafelgesprekken komen te vervallen.

De Verenigde Naties hebben 20 maart uitgeroepen tot International Day of Happiness. De hele week rondom deze dag staat in het teken van delen is geluk vermenigvuldigen. In Eindhoven en Tilburg vindt de Dutch Happiness Week plaats. In de gemeente Boxtel organiseert Sympassion de Week van Geluk.

Waarom een Week van Geluk?
Zonder geluk is er geen goed fundament om gezond en prettig te werken en te leven. Met geluk lossen veel problemen zich organisch op en is er draagvlak om verbeteringen door te voeren. Waarom? Gelukkige mensen zijn vitaler, socialer, maatschappelijk meer betrokken, innovatiever en productiever. Dat levert meer welzijn, verbondenheid, kwaliteit en opbrengsten op.
In de Week van Geluk wil Sympassion samen met anderen zoveel mogelijk mensen bewustmaken van de geweldige effecten van geluk. Er zijn rondetafelgesprekken voor specifieke doelgroepen zoals bestuurders, directeuren, managers, adviseurs en ondernemers in Oost-Brabant. En er zijn activiteiten waaraan iedereen kan meedoen.

Doe mee aan het rondetafelgesprek bij JOOST
In Boxtel doen diverse partners/founders van AANtWERK mee, zoals WSD en Woonstichting JOOST. Op woensdag 18 maart van 16.00 tot 18.00 uur is JOOST gastheer voor het rondetafelgesprek met als thema ‘Werkgeluk’. Bestuurders, directeuren, ondernemers, managers en adviseurs kunnen zich hiervoor aanmelden. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@sympassion.com Deelname is gratis. Het rondetafelgesprek vindt plaats in onze nieuwe kantine in ons kantoor in Boxtel (Brederodeweg 23).

Ga voor het volledige programma van de Week van Geluk in Boxtel naar de website van Sympossium.

 

Week van Geluk

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties

  Reparatieverzoek

  Reparatieverzoek

  Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

  Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

  Privacy-instellingen

  Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

  Privacybeleid | Sluiten
  Instellingen