terug naar overzicht

Wij gaan onze woningen inspecteren

Woensdag 27 februari 2019

Wij vinden het belangrijk dat u fijn woont. Daarom voeren wij regelmatig onderhoud uit aan uw woning. Om inzicht te krijgen in de bouwkundige onderhoudsstaat van onze woningen, voeren wij binnenkort een inspectie uit.

Inspectie woningen door medewerkers Radaradvies 
Deze inspectie – de zogenoemde conditiemetingen – wordt uitgevoerd door medewerkers van het bureau Radaradvies uit Vught. Zij gaan in opdracht van ons de bouwkundige onderhoudsstaat van een groot aantal van onze woningen in zicht brengen. Deze resultaten gebruiken wij om een meerjarenonderhoudsplan op te stellen.

Wat merkt u van de inspectie?
De medewerkers van Radaradvies hoeven niet in de woningen te zijn. U hoeft hiervoor dan ook niet thuis te blijven. Wel bellen ze bij een aantal woningen aan met de vraag om de berging, achtergevel of het balkon te mogen inspecteren. Bij de appartementen worden ook de algemene ruimtes geïnspecteerd. De medewerkers van Radaradvies maken aantekening en foto’s. Ze kunnen zich altijd legitimeren én hebben een brief van St. Joseph bij zich. Ook hebben ze bedrijfskleding aan, dus ze zijn duidelijk herkenbaar.

Wanneer wordt de inspectie uitgevoerd?
De medewerkers van Radaradvies starten a.s. woensdag 6 maart. De inspectie duurt tot naar verwachting begin april.

Heeft u vragen?
Bij vragen kunt u ons altijd bellen via (0411) 659 100.

Meer informatie over Radaradvies vindt u op de website: www.raderadvies.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties