terug naar overzicht

Word jij onze nieuwe projectconsulent?

Donderdag 15 februari 2018 Word jij onze nieuwe projectconsulent?

We zoeken voor een periode tot 2020 een enthousiaste projectconsulent voor 20 uur per week. Een collega die onze huurders begeleidt bij onze grote onderhoudsprojecten. Je werkt binnen het team Sociaal beheer dat – naast jou – bestaat uit twee wijkbeheerders, twee wijkconsulenten, één participatieconsulent en één projectconsulent. Natuurlijk hebben wij die unieke kracht ook het nodige te bieden! Bekijk snel ons aanbod.

Een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien:
Je begint de dag met een extern overleg. Samen met de aannemer en een afvaardiging van bewoners bekijk je welke aanpak het best is om de voortgang van een onderhoudsproject te waarborgen. Je bent daarin heel creatief. Daarna spring je op de fiets om enkele bewoners thuis te spreken over het geplande onderhoudsproject dat binnenkort bij hun in de straat start. Aansluitend loop je de ingerichte modelwoning in die straat binnen om nog wat vragen aan de uitvoerder te stellen. Eenmaal weer op kantoor ga je met collega’s bespreken hoe je bewoners informeert over het aanbrengen van zonnepanelen. Op je bureau liggen de ingevulde keuzeformulieren klaar van bewoners die je verwerkt in ons primaire systeem. Aan het einde van de dag kijk je terug op een dynamische dag. Veel zaken die je had gepland zijn afgerond. Maar je bent flexibel genoeg om ook ad hoc zaken op te pakken.

Bekijk hier het uitgebreide functieprofiel.

Let op: De reactietermijn is al gesloten. De sollicitatieprocedure loopt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties

  • Hanneke Herders schreef

    Serieus interesse in een functie bij u.

    • Woonstichting JOOST schreef

      Beste Hanneke, goed om te horen dat je interesse hebt in deze mooie functie. Je kunt tot en met 9 maart reageren via vacature@sintjoseph.nl.