terug naar overzicht

Wij zoeken een ervaren projectconsulent

Maandag 7 juni 2021 Wij zoeken een ervaren projectconsulent

JOOST heeft veel ambities. Ook in bewonersbegeleiding. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een ervaren projectconsulent voor 28 uur. Iemand die de verbinding zoekt met onze bewoners en die onze huurders begeleidt bij grote onderhoudsprojecten, sloop/herstructurering projecten en onze energetische versnelling. Je maakt deel uit van het projectteam dat naast jou bestaat uit een projectleider en een technisch opzichter. Het samenspel met de aannemer is hierbij van groot belang.

Natuurlijk hebben wij die unieke kracht ook het nodige te bieden!

Hoe je dag eruit kan zien

Je begint de dag met een bouwvergadering. Jouw inbreng is van groot belang want je signaleert in de buurt dat bewoners het zwaar hebben met de renovatie. Samen met het team bedenk je verbeteringen, je bent daarin heel creatief. Daarna spring je op de fiets om enkele bewoners thuis te spreken over het geplande onderhoudsproject dat binnenkort bij hun in de straat start. Je hebt daarbij extra aandacht voor de kwetsbare bewoners en daarom ga je op huisbezoek. Aansluitend loop je de ingerichte modelwoning in die straat binnen om nog wat vragen aan de uitvoerder te stellen.

In de middag maak je tijd vrij voor een sloopproject dat veel aandacht van je vraagt de komende tijd. Het sloopbericht is voor bewoners een pittige boodschap. Je wil hen daarin zo goed als je kunt begeleiden. Je maakt een start met het sociaal plan dat bewoners inzicht geeft in hun rechten wanneer zij hun woning moeten verlaten. Daarnaast kijk je strategisch naar de buurt waar het plaatsvindt en welke interventies mogelijk zijn. Dit doe je gelukkig niet alleen maar samen met de technisch projectleider, communicatiemedewerker en het wijkteam.

Dan is de dag weer om. Je kijkt terug op een dynamische dag. Veel zaken die je had gepland zijn afgerond. Maar je bent flexibel genoeg om ook ad hoc zaken op te pakken.

Dit is wat je doet

Je speelt een onmisbare rol bij de totstandkoming en uitvoering van projecten. Jij bent de schakel tussen de bewoners, JOOST, onze partners en de (externe) uitvoeder. Vanuit de praktijk kom je met nieuwe ideeën. Je levert een bijdrage aan leefbare buurten en participatie.

Zijn dit jouw talenten?

Je bent absoluut communicatief, sociaal, resultaatgericht, creatief, empathisch, hebt sterke overtuigingskracht en je kunt een goede afweging maken tussen de verschillende belangen. Ook kun je goed netwerken, projecten leiden, problemen analyseren en samenwerken.

Jij heb in ieder geval een afgeronde HBO-opleiding, kennis en ervaring met projectmanagement en met het sociale domein, inzicht in relevante ontwikkelingen in het maatschappelijk speelveld en kennis van relevante wet- en regelgeving op volkshuisvestelijk gebied.

Dit krijg je ervoor terug

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Woondiensten. De functie is ingedeeld in schaal I. We hebben prima secundaire arbeidsvoorwaarden en bieden veel ruimte om je te ontwikkelen. Je begint met een contract voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Hoi. Wij zijn JOOST

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in Boxtel, Rosmalen en de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. Bij JOOST werken ruim 70 enthousiaste medewerkers. Dagelijks zetten wij ons in voor onze klanten.

Ben jij de projectconsulent die wij zoeken?

Stuur dan uiterlijk maandag 21 juni 2021 je CV en motivatie naar sollicitatie@wonenbijJOOST.nl o.v.v. Projectconsulent.

Planning

 • Woensdagmiddag 23 juni 2021:
  Speeddate met de 5 beste kandidaten. Deze krijgen uiterlijk dinsdag 22 juni een uitnodiging.
  Je maakt kennis met je een projectleider, onze HR adviseur en je directe collega projectconsulent.
 • Maandagochtend 28 juni 2021:
  Gesprekken met 2 of 3 best passende kandidaten (diepgaandere kennismaking).
  Je treft wederom een directe collega projectconsulent en je manager.
 • Dinsdag 29 of woensdag 30 juni:
  Arbeidsvoorwaardengesprek met je manager en HR.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Inge Huisman, Manager Sociaal Beheer via 088 008 14 00.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties