terug naar overzicht

Wij zoeken nieuwe collega Wijkconsulent

Dinsdag 5 februari 2019 Wij zoeken nieuwe collega Wijkconsulent

Woonstichting St. Joseph is een organisatie in ontwikkeling. We gaan per 1 juli fuseren met Kleine Meierij in Rosmalen. Dan ontstaat een nieuwe krachtige organisatie van twee dorpse woningcorporaties met ruim 8.000 verhuureenheden. Met veel aandacht voor onze huurders, leefbaarheidsinitiatieven en in nauw contact met onze samenwerkingspartners.

Wijkconsulent  (32-36 uur per week)
die die bijdraagt aan een prettige woonomgeving 

Als wijkconsulent ben je verantwoordelijk voor het sociaal beheer in een afgebakend gebied. Samen met de wijkbeheerder, de woonmakelaar en gebiedsbeheerder weet jij wat er speelt in de  buurten. Je overlegt met bewonerscommissies, neemt deel aan het sociaal wijkteam en begeleidt huurders bij sociale problematiek. Je zorgt er voor dat de stem van de huurders ook in de organisatie te horen is. Natuurlijk hebben wij die unieke kracht ook het nodige te bieden!

Een uitdagende baan waarbij een dag er als volgt uit kan zien:
Maandagochtend. Je leest je mail en ziet dat er weer een paar overlastmeldingen binnen zijn gekomen op een adres dat je bekend is. Dat neem je mee naar het sociaal wijkteam dat later op de ochtend plaatsvindt. Voordat je daarheen vertrekt, bel je nog even met de voorzitter van de bewonerscommissie van complex Joseph om door te geven dat je groen licht hebt voor het plan om de hallen te ‘pimpen’. In de middag heb je een afspraak met de beheerders van een studentencomplex waar je enkele afspraken wilt aanscherpen. Eenmaal terug op kantoor bereid je het overleg met de VvE voor dat morgenavond is. Een afwisselende dag. Aan een aantal dingen ben je niet toegekomen door de hectiek van de dag. Toch ga je met een goed gevoel naar huis.

Bekijk hier het volledige functieprofiel in PDF. 

St. Joseph is actief op FacebookTwitter, Instagram en op LinkedIn.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties