terug naar overzicht

Wijziging in eetpunt Elisabethsdael

Zaterdag 22 juni 2019 Wijziging in eetpunt Elisabethsdael

Vanaf september 2018 wordt het eetpunt in de ontmoetingsruimte van Elisabethsdael gerund door Stichting Broodnodig uit Schijndel. Dit is een stichting die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt opleidt en dagbesteding biedt. Ook doet zij catering op verschillende locaties. Inmiddels zijn we een jaar verder en is gebleken dat het eetpunt voor Stichting Broodnodig niet kostendekkend is. Er zijn te weinig mensen die van het eetpunt gebruik maken. Ook heeft Stichting Broodnodig te weinig mensen die zij op deze locatie dagbesteding kan aanbieden. Dat betekent dat er op korte termijn een aantal wijzigingen wordt doorgevoerd.

Eetpunt blijft!
Het eetpunt blijft! Wij vinden het als woonstichting namelijk heel belangrijk, zeker waar veel ouderen wonen, dat het eetpunt en de ontmoetingsruimte blijven bestaan. Wij gaan dit daarom grotendeels zelf financieren.

Wat verandert er?
Het eetpunt gaat vanaf maandag 1 juli verder in afgeslankte vorm. Wat betekent dat voor de mensen die er nu komen eten?

  • Voortaan wordt van maandag tot en met vrijdag alleen tussen de middag voor een warme maaltijd gezorgd.
  • Deze wordt ergens anders vers klaargemaakt en hierheen gebracht.
  • De prijs voor een warme maaltijd blijft € 10,-.
  • Op zaterdag en zondag is het eetpunt niet open. Wel kunnen mensen op vrijdag voor het weekend een maaltijd bestellen die zij zelf in hun woning kunnen opwarmen.

Vanuit Stichting Broodnodig blijft een professionele coördinator actief. Zij is van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 10.00 tot 17.00 uur en is ook aanspreekpunt voor de activiteiten.

Iedereen is van harte welkom
Niet alleen bewoners van Elisabetshdael kunnen van bovenstaande maaltijden gebruik maken. Ook buurtbewoners zijn welkom. Wilt u ook mee eten? U kunt zich aanmelden via: eetpuntboxtel@stichtingbroodnodig.com of via telefoonnummer 06 308 94 758.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties