terug naar overzicht

Wilt u meepraten en meedenken?

Dinsdag 3 maart 2020

Wij zijn JOOST en willen als een ‘goede buurman’ aanwezig zijn voor onze huurders. In vele dorpen, waaronder Boxtel, Liempde, Rosmalen, Hintham, Berlicum en Heeswijk-Dinther. Maar we kunnen ons werk natuurlijk alleen goed doen als we weten wat er speelt. Zo gaan we al ‘On tour’ en spreken we regelmatig met onze bewonerscommissies.

Wil je meepraten en meedenken over ons beleid?
We hebben ook de verplichting om met een afvaardiging van huurders jaarlijks te overleggen. Je kunt hierbij denken aan thema’s als het jaarlijks huurbeleid, ons jaarverslag en de jaarrekening, de begroting en onze prestatieafspraken die we samen met de huurders en de gemeente optuigen. Dat klinkt natuurlijk best zwaar en het moet je ook liggen. Maar als je het doet, heb je ook echt wat in de pap te brokkelen. Je denkt serieus inhoudelijk mee met ons beleid. We overleggen ongeveer 4 keer per jaar. En er staat ook een vergoeding tegenover.

Maar we doen meer…

Nieuw: wijkbijeenkomsten
Om echt goed zicht te hebben op wat er bij huurders speelt, gaan we (wijk)bijeenkomsten organiseren. We willen graag weten hoe huurders de leefbaarheid in hun wijk ervaren. Daarvoor zoeken we natuurlijk ook mensen die mee willen denken en mee willen praten. Zowel eenmalig, als ook structureel. Hoe mooi is dat, meedenken over je eigen straat en buurt?

Voel je je aangesproken? En wil je je stem echt bij JOOST laten horen? Meld je dan aan bij welkom@wonenbijJOOST.nl. Want als een goede buurman staan wij altijd open voor een gesprek!

Op de foto: Berdine Kamps van de huurdersvertegenwoordiging (rechts op de foto) geeft uitleg aan de leden van de Bewonerscommissie Rentmeester over de nieuwe website www.huurdersvanjoost.nl. Dit is de website van de 2 overkoepelende huurdersorganisaties. In de regio Rosmalen (voorheen Kleine Meierij) is dat Stichting Huurdersbelangen Kleine Meierij. In de regio Boxtel (voorheen St. Joseph) hebben we Huurders Belangen Vereniging Boxtel/Liempde (HBV). Op dit moment bekijken we dus hoe we toe kunnen groeien naar een overkoepeld orgaan dat de belangen van alle huurders van JOOST behartigt. En naar nieuwe overlegvormen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties