terug naar overzicht

Woonomgevings Ploeg 10 jaar!

Maandag 10 december 2018

De Woonomgevings Ploeg (WOP) viert in december haar 10-jarig bestaan! Dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Woensdag 12 december hebben we dit gevierd met de medewerkers van de WOP en initiatiefnemers St. Joseph, WSD en gemeente Boxtel.

De WOP houdt Boxtelse wijken en buurten schoon, veilig en heel. Ze leggen bijvoorbeeld losliggende stoeptegels recht, snoeien bomen en struiken in tuinen, helpen met het aanleggen van een gemeenschappelijke tuin en halen grofvuil op. De medewerkers van de WOP worden vooral door ons ingeschakeld voor klussen. Vandaar dat je de mannen van de Woonomgevings Ploeg met name in woningen en woongebouwen van St. Joseph ziet. Bijvoorbeeld om brandgangen en entrees schoon te houden, tuinen te onderhouden of klein schilderwerk te verrichten. Ook bij speciale gelegenheden staat de WOP paraat zoals met sjouwwerk bij de opschoondagen van St. Joseph, zoals laatst in de St. Sebastiaanstraat ter voorbereiding op het groot onderhoud daar.

Werkervaring 
Ploegleider van de WOP is Walter van der Werff (zie foto’s). Hij begeleidt de mensen die bij de WOP werken. Zij gaan allemaal via de gemeente bij de WOP aan de slag. Het zijn mensen die door omstandigheden een uitkering hebben en bij de WOP werkervaring opdoen.

WOP_10_jaar_12december2018-15
WOP_10_jaar_12december2018-18
WOP_10_jaar_12december2018-17
WOP_10_jaar_12december2018-23

Bekijk hier wat de WOP voor jou kan betekenen. 

Lees hier het gehele interview met ploegleider Walter van der Werff van de Woonomgevings Ploeg dat wij eerder publiceerden in JOSEPH.

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties