terug naar overzicht

Woonstichting JOOST koopt 20 woningen aan de Distelhof in Sint Michielsgestel

Dinsdag 15 oktober 2019

Op 1 oktober 2019 kocht Woonstichting JOOST Distelhof 1 t/m 20 in Sint Michielsgestel over van Woonzorg Nederland. Voor de huurders verandert er weinig. De huurovereenkomst en daarbij behorende rechten en plichten zijn overgenomen. De woningen zijn een mooie aanvulling op het bestaande woningbezit van Woonstichting JOOST. Door de aankoop kan JOOST een bijdrage leveren aan de volkshuisvesting in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Welkom bij JOOST

Om de huurders welkom te heten bij Woonstichting JOOST, stuurden we niet alleen een brief. Vandaag waren onze wijkconsulent Thierry Farla en wijkbeheerder Maryn Rutjens aanwezig op de Distelhof om persoonlijk met onze nieuwe huurders kennis te maken. Natuurlijk namen ze een kop koffie en iets lekkers mee.

JOOST on Tour

Woonstichting JOOST is letterlijk Thuis in de Meierij. We beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch. JOOST is als een buurman dichtbij. Ook in de dorpen! Dat doen we niet door spreekuren te houden in wijkkantoren, maar wij komen naar onze huurders toe. We staan deze maand niet alleen in Sint-Michielsgestel. Als onderdeel van JOOST on Tour houden we dit najaar in meerdere wijken spreekuren, waaronder in Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Haaren, Lennisheuvel en Liempde. Zowel huurders als niet-huurders kunnen langs komen. Bekijk hier het complete Tourschema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties