Kunnen wij u helpen?

Zelf klussen

Wilt u zelf klussen in uw woning? Dat mag! Wij vinden het belangrijk dat u uw woning naar uw eigen smaak inricht. Neem wel altijd even contact met ons op voordat u aan de slag gaat. Voor sommige woningveranderingen hebt u onze toestemming nodig. Hoe het werkt leest u hieronder.

Geen toestemming nodig

  • U kunt de verandering gemakkelijk verwijderen als u gaat verhuizen;
  • Bijvoorbeeld laminaat, planken aan de muur.

Wel toestemming nodig

  • U kunt de veranderingen niet gemakkelijk verwijderen als u gaat verhuizen;
  • Bijvoorbeeld een dakkapel, tuinhuisje.

Hoe werkt het?

Wilt u iets veranderen in uw woning? Lees dan eerst onze Spelregels voor Wonen op Maat door. U kunt vervolgens schriftelijk bij ons een aanvraag indienen. Vul hiervoor het Aanvraagformulier woningverandering in.

U krijgt schriftelijk bericht. U kunt 3 mogelijke antwoorden verwachten:

  1. U mag direct beginnen met klussen. Wij controleren de verandering niet.
  2. U mag direct beginnen. Als u klaart bent, controleren wij de verandering. Voldoet de verandering aan de spelregels, dan ontvangt u een schriftelijke goedkeuring.
  3. U krijgt geen toestemming. Wij wijzen uw verzoek af.

Asbest

Wij willen dat u als huurder veilig en gezond woont. Daarom lieten wij onze woningen steekproefsgewijs onderzoeken op de aanwezigheid van zichtbare asbest. De bewoners van deze woningen zijn hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. Mocht u twijfelen? Neem dan contact met ons op! Wanneer wij asbest in uw woning constateren, betekent dit overigens niet dat dit direct moet worden verwijderd. Het is alleen wel belangrijk om te weten. Wanneer u bijvoorbeeld een gaatje boort in asbest of er in zaagt, dan kan er wel een gevaarlijke situatie ontstaan. In de flyer Asbest vindt u meer informatie.

Verhuizen

Gaat u verhuizen en heeft u toestemming gekregen voor de Zelf Aangebrachte Verandering? U mag de verandering laten zitten in de woning. De verandering moet wel goed onderhouden zijn. Hebt u geen toestemming van ons gekregen, dan moet u de verandering verwijderen. Wij vragen u om uw woning weer in oude staat terug te brengen.

Meer informatie

Twijfelt u of u toestemming nodig hebt? In de folder ‘Zelf uw woonomgeving en woning aanpassen naar uw wensen’ vindt u alle informatie. Of neem dan contact met ons op via 088 0081400.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen