Kunnen wij u helpen?

Over JOOST

Woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen zijn per 1 juli verder gegaan als Woonstichting JOOST. We zijn letterlijk Thuis in de Meierij en beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.

Als een goede buurman

We staan dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We zijn dé woningcorporatie voor de kleine kernen. Een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket.

Werkgebied in de kleinen kernen

Het werkgebied van de nieuwe organisatie bevindt zich hoofdzakelijk in de gemeenten Boxtel en in Rosmalen, met daaromheen woningen in Sint-Michielsgestel en vooral in de kernen Liempde, Lennisheuvel, Heeswijk Dinther, Berlicum en Den Dungen.

Dichtbij de huurder

Het kantoor van de nieuwe organisatie staat in Boxtel. Ook is er een contactpunt in Rosmalen. En we werken met 5 wijkteams die ook écht de wijk ingaan. We willen namelijk dichtbij onze huurders zijn, fysiek zichtbaar én een duidelijk aanspreekpunt. Met als uiteindelijke doel: zorgdragen voor een fijne woonomgeving.

2019: jubileumjaar en startjaar

Woonstichting St. Joseph bestaat dit jaar 100 jaar en Kleine Meierij 50 jaar. Daarmee is 2019 voor beide corporaties zowel een jubileumjaar als het startjaar van een nieuwe woonstichting. Met de punt achter JOOST willen we die nieuwe start nog extra benadrukken.

Reparatieverzoek

Reparatieverzoek

Is er iets kapot in uw woning? Kijk hier voor wat u waar kunt melden.

Of bel 088 008 14 00 of stuur een e-mail naar reparatieverzoek@wonenbijJOOST.nl.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig uw voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen