Over JOOST

Woonstichting JOOST is in juli 2019 ontstaan uit een fusie met woonstichtingen St. Joseph uit Boxtel en Kleine Meierij uit Rosmalen  We zijn letterlijk Thuis in de Meierij en beheren circa 7.500 huurwoningen in de kleine kernen rondom ’s-Hertogenbosch.

Als een goede buurman

We staan dicht bij onze huurders, persoonlijk, gericht op goede dienstverlening en waar je veel woonzaken eenvoudig zelf kunt regelen. Als een goede buurman bieden we een luisterend oor en geven we graag advies. We zijn verankerd in het dorp en weten wat er speelt. Niet alleen als woningcorporatie, maar ook als werkgever en opdrachtgever. We zijn dé woningcorporatie voor de kleine kernen. Een krachtige organisatie met een ruim woningaanbod en een breed dienstenpakket.

Werkgebied in de kleinen kernen

Het werkgebied van de nieuwe organisatie bevindt zich hoofdzakelijk in de gemeenten Boxtel en in Rosmalen, met daaromheen woningen in Sint-Michielsgestel en vooral in de kernen Liempde, Lennisheuvel, Heeswijk Dinther, Berlicum en Den Dungen.

Dichtbij de huurder

Het kantoor van de nieuwe organisatie staat in Boxtel. Ook is er een contactpunt in Rosmalen. En we werken met 5 wijkteams die ook écht de wijk ingaan. We willen namelijk dichtbij onze huurders zijn, fysiek zichtbaar én een duidelijk aanspreekpunt. Met als uiteindelijke doel: zorgdragen voor een fijne woonomgeving.

Bekijk in 90 seconden onze plannen en onze focus in ons nieuwe koersplan 2020-2024: (ge)Woon als een goede buurman.