Nieuwsoverzicht

JOOST on Tour komt in Boxtel

JOOST on Tour gaat weer van start. Want we willen graag horen wat er in de wijk speelt. Ook de wijkagent sluit aan. Vrijdag 27 januari tussen 11.00 uur en 13.00 uur komen we naar de Van Rijckevorselstraat in Boxtel.

Nieuw initiatief: klusteam FIXIT

FIXIT, zo heet het klusteam bestaande uit Marc Hoyng en Matthias Rauterberg. De Boxtelse pensionado’s helpen huurders voor wie het lastig is om zelf de kleine klusjes uit te voeren.

Heb je geldzorgen? Trek aan de bel!

Steeds meer mensen hebben geldzorgen. Toch vinden veel mensen het lastig om hulp te vragen. Of ze weten niet welke hulp ze kunnen krijgen. Daarom deden we mee met de lokale serie Boxtel voor elkaar die wordt uitgezonden op Omroep Dommelland. In iedere aflevering vertelt een organisatie over hoe zij mensen met financiële zorgen helpen.

Nieuwe Prestatieafspraken gemeente DenBosch

Betaalbaar wonen, nog meer sociale en middenhuurwoningen en met tempo verduurzamen van corporatiewoningen. Zodat meer mensen goed en betaalbaar kunnen wonen in ’s-Hertogenbosch. Dat is onze inzet samen met Zayaz, BrabantWonen, Mooiland, gemeente en Stedelijk Huurders Platform.  

Poffertjes van JOOST

Wat vinden huurders van hun woning, woonomgeving en onze dienstverlening? Dat meten we op verschillende manieren. We gebruiken die informatie om het nog beter te doen.

Luisterpanels bij JOOST

Gisteren hadden we ons derde Luisterpanel in samenwerking met KWH. Niet verrassend dat we dit keer voor het thema energiearmoede en verduurzaming kozen.