Nieuwsoverzicht

Cello maakt meedoen mogelijk

JOOST werkt actief samen met verschillende organisaties die samen met ons werken aan prettig wonen in fijne wijken en buurten. Ook met Cello. Deze organisatie ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking, zodat zij in hun eigen leefomgeving in de samenleving kunnen meedoen.

Cello Petra 3719 800X1199 Kleiner

Nieuwe uitgave huurdersmagazine zomer 2024

Ons nieuwe huurdersmagazine JOOST is uit! We vieren vijf jaar JOOST met een speciale jubileumeditie. Al vijf jaar valt JOOST bij onze huurders op de deurmat. In deze editie veel aandacht voor onze verjaardag, interviews en verhalen van huurders en samenwerkingspartners.

JOOST. 16 JPG 01

Hoera, ik heb een klusser!

Een kapot tuinhek repareren, een schilderij ophangen of een babybedje in elkaar zetten. Het zijn klusjes waar je een beetje handig voor moet zijn. Sommige huurders schakelen daarvoor een buurman of hun kinderen in. Heb je die niet? En heb je een kleine portemonnee? Dan kun je in Rosmalen, Nuland en Vinkel terecht bij de Klussendienst RNV.

Klusdienst Rosmalen 4052 800X533 KLEINER

JOOST kijkt binnen bij Peter in Boxtel

Zijn oude huis aan de Hertogenstraat in Boxtel wordt gesloopt. Peter Verhoeven (57) uit Boxtel moest dus verhuizen. Vier mensen wezen het huis af, maar Peter zag mogelijkheden. Het resultaat? Een paleisje, van binnen en van buiten.

Peter Verhoeven Selissenwal2 3779 800X533 KLEINER

Corporaties bundelen krachten aanpak woningnood

Samen met negen andere woningcorporaties in Noordoost Brabant en bouwer Barli B.V. uit Uden bundelen wij onze krachten om de komende vijf jaar 1.000 verplaatsbare woningen te bouwen. Op 3 juli 2024 bezegelden wij deze samenwerking met het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

RAP10 Groepsfoto 20240703 IMG 1323

Op de koffie bij onze huurders en woningzoekenden

Vijf jaar JOOST is een goed moment om even terug te blikken en vooruit te kijken. Wat deden we in de afgelopen jaren goed en wat kon beter? Waar moeten wij de komende jaren onze aandacht vooral op richten? Om dat te horen, gingen we donderdagochtend 30 mei met ruim 65 JOOST-collega’s op de koffie bij huurders én woningzoekenden.

Monique Rooijackers Taxandrialaan Boxtel Woningzoekende

Trots op vijf jaar JOOST

Vijf jaar JOOST is iets om trots op te zijn, vindt directeur-bestuurder Marieke Vossen. Want het waren best turbulente tijden. “Met de energie en bevlogenheid die we in die jaren wisten vast te houden, gaan we nu onze koers voor de komende jaren bepalen”, zegt ze. “Met elkaar, met huurders en al onze samenwerkingspartners.”

JOOST Marieke Vossen 4428 AS