huurachterstand

Ben je te laat met het betalen van de huur? Dan heb je een huurachterstand. We kijken graag samen naar een passende oplossing.

Soms is het mogelijk een betalingsregeling af te spreken. Wacht niet af en bel met onze afdeling Huurincasso via 088 008 1400

Als je niet reageert op onze betalingsherinneringen, dan schakelen wij een deurwaarder in. Laat het niet zo ver komen, en neem snel contact met ons op.

Veel gevraagd over huurachterstand

Ik heb betalingsproblemen. Wat kan ik doen?

Algemeen

Doordat veel dingen duurder zijn geworden, hebben steeds meer mensen moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat is niets om je voor te schamen. Dit kan iedereen overkomen. Het is belangrijk om hulp te vragen zodat je weer grip op je geld krijgt. Voor gratis hulp en advies bij geldzorgen kun je terecht bij je gemeente: 

Heb je moeite met het betalen van de huur?

Wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Huurincasso via 088 008 1400. Een e-mail sturen kan ook: huurincasso@wonenbijJOOST.nl.

Energietoeslag 2024

De energietoeslag is nog beschikbaar in 2024. De uitkering hiervan verloopt via de gemeenten. Heb je in 2023 de energietoeslag ontvangen? Dan krijg vanzelf bericht.

Ontving je geen energietoeslag in 2023, maar wil je dit wel aanvragen voor 2024? Kijk dan op de website van jouw gemeente.

Check op welke potjes je recht hebt

Er zijn in Nederland veel verschillende toeslagen en regelingen. Op de website van Geldfit kun je de "potjes-check" doen. Hiermee krijg je snel en gemakkelijk een overzicht van de toeslagen en regelingen waar jij recht op hebt.

> Klik hier om de "potjes-check" te doen.

Ik heb bericht van de deurwaarder ontvangen maar ik heb mijn huur wel betaald. Wat moet ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact op met onze afdeling huurincasso. Dit kan via 088 008 1400 of stuur een e-mail: huurincasso@wonenbijJOOST.nl.

Ik ben het niet eens met het bedrag wat de deurwaarder in rekening brengt. Met wie kan ik contact opnemen?

Algemeen

Onze afdeling huurincasso kijkt graag met je mee. Neem contact met ons op via 088 008 1400 of stuur een e-mail: huurincasso@wonenbijJOOST.nl.

De deurwaarder stuurt een bericht dat mijn woning wordt ontruimd. Hoe kan ik dat voorkomen?

Algemeen

Dat hangt af van je situatie. Bel ons, dan bespreken we de mogelijkheden: 088 008 1400.