eindafrekening

Ga je verhuizen? Dan krijg je van ons een eindafrekening. We bekijken of je nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur, of dat je ons nog iets moet betalen. De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten. Je ontvangt de eindafrekening binnen twee weken na de eindinspectie.

Betaal je servicekosten en stookkosten aan ons? Dan krijg je hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar.

Veel gevraagd over eindafrekening

Wat is een eindafrekening?

Algemeen

Als je verhuist, kijken wij of je nog iets van ons terugkrijgt, zoals teveel betaalde huur, of dat je ons nog iets moet betalen. De eindafrekening is het totaaloverzicht van deze kosten. Blijkt tijdens de eindopname dat je de woning niet volgens afspraak hebt achtergelaten? Dan maken wij deze punten alsnog in orde op jouw kosten. Ook deze staan op de eindafrekening.

Betaal je servicekosten en stookkosten aan ons? Dan krijg je hiervan een aparte afrekening. Deze versturen we namelijk maar één keer per jaar, uiterlijk op 1 juli. De afrekening stookkosten volgt in sommige gevallen iets later.

Ik heb mijn huur opgezegd. Wanneer ontvang ik de eindafrekening?

Algemeen

Binnen 2 weken nadat de opzichter bij je is geweest voor de eindopname.

Hoe ontvang ik mijn eindafrekening?

Algemeen

Dit ligt aan jouw voorkeur voor het ontvangen van post van JOOST. Heb je aangegeven je post via de mail te willen ontvangen? Dan krijg je de eindafrekening ook per mail. Anders volgt de eindafrekening via de post. 

Ik heb mijn eindafrekening ontvangen en ben het niet eens met het bedrag. Wat kan ik doen?

Algemeen

Neem hiervoor contact op met onze afdeling Huurincasso. Stuur een e-mail naar huurincasso@wonenbijJOOST.nl of bel: 088 008 1400. Dan bekijken we samen met je hoe de rekening tot stand is gekomen.

Ik heb mijn eindafrekening ontvangen. Ik kan het bedrag niet in één keer betalen. Kan ik hiervoor een betalingsregeling met jullie afspreken?

Algemeen

Ja dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Huurincasso. Stuur een e-mail naar huurincasso@wonenbijJOOST.nl of bel: 088 008 1400.